Γιουβέντους: Θέλει να ρίξει νέα «βόμβα» - Αυτός είναι ο απόλυτος στόχος (photos)

Να δημιουργήσει μια πανίσχυρη ομάδα θέλει η Γιουβέντους, γι' αυτό στοχεύει στους καλύτερους ποδοσφαιριστές.

Πριν από δυο καλοκαίρια, ο Κριστιάνο Ρονάλντο άφηνε τη Ρεάλ Μαδρίτης για τη Γιουβέντους, με την «Γηραιά Κυρία» να πυροδοτεί τη μεγαλύτερη «βόμβα» στην ιστορία της.

Από τότε και σε κάθε μεταγραφική περίοδο, κάθε σπουδαίος ποδοσφαιριστής φέρεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο των «μπιανκονέρι».

Η έξαρση του κορονοϊού και η παύση κάθε αθλητικής δραστηριότητας, έχει φέρει από τώρα έντονη μεταγραφολογία και ήδη ακούγεται ένα σπουδαίο όνομα για τη Γιουβέντους.

Μια μεταγραφή που εφόσον ολοκληρωθεί, θα μετατρέψει την ομάδα του CR7, σε μια «τρομακτική» ομάδα, ικανή να σαρώσει τα πάντα.

Διαβάστε περισσότερα στο παρακάτω άλμπουμ.

Ο κορονοϊός σαρώνει τα πάντα στην Ιταλία, όπως και το ποδόσφαιρο
Όμως στη Γιουβέντους, εμφανίζονται αποφασισμένοι να δημιουργήσουν μια σούπερ ομάδα, που τη νέα σεζόν δεν θα έχει αντίπαλο μέσα στα γήπεδα.
Έτσι και με τις ευλογίες του Κριστιάνο Ρονάλντο, οι «μπιανκονέρι» φορτσάρουν ξανά για την απόκτηση του...
... Μαρσέλο! Σύμφωνα με δημοσίευμα της Marca η ιταλική ομάδα έχει βλέψεις και πάλι για τον Βραζιλιάνο άσο ο οποίος έχει άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με την Ρεάλ.
Ωστόσο αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα για την Μεγάλη Κυρία η οποία θέλει να ενισχυθεί στη θέση του Μαρσέλο και είναι έτοιμη να του προσφέρει συμβόλαιο τεσσάρων ετών με αποδοχές που δεν έχουν αποκαλυφθεί αλλά εκτιμώνται ότι θα είναι αντίστοιχες με εκείνες που λαμβάνει τώρα στη Ρεάλ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×