Κορονοϊός: Συνελήφθη πρώην παίκτης της Super League για... σπάσιμο καραντίνας (photos)

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες - Απίθανη ιστορία εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού

Ολόκληρος ο πλανήτης βρίσκεται σε καραντίνα, καθώς ο κορονοϊκός σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά του, σχεδόν σε κάθε χώρα, σε κάθε ήπειρο.

Όμως φαίνεται πως κάποιοι δεν αντέχουν στα σπίτια τους και αποφασίζουν να «σπάσουν τα δεσμά» αντιμετωπίζοντας σοβαρές κατηγορίες.

Κάτι τέτοιο συνέβη και σε πρώην ποδοσφαιριστή ομάδας της Super League, που είχε και εντυπωσιακό πέρασμα από την Premier League, στην καριέρα του, ο οποίος συνελήφθη για παραβίαση της κοινωνικής απομόνωσης.

Διαβάστε αναλυτικά το περιστατικό στο παρακάτω άλμπουμ

Όταν όλος ο πλανήτης είναι κλεισμένος στα σπίτια του, για να προστατευτεί από την έξαρση του κορονοϊού, κάποιοι δεν φαίνεται να καταλαβαίνουν.
Και σήμερα το παράδειγμα προς αποφυγή είναι ένας πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, με μεγάλη καριέρα στις πλάτες του, τόσο στην Premier League...
... όσο και από το ελληνικό πρωτάθλημα, όπου και αγωνίστηκε με ομάδα της Super League.
Μιλάμε φυσικά για τον Νολμπέρτο Σολάνο, που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με τη φανέλα της Λάρισας
Ο Περουβιανός λοιπόν συνελήφθη από την αστυνομία επειδή δεν συμμορφώθηκε με την υποχρεωτική κοινωνική απομόνωση λόγω κορονοϊού στο Περού
Ο Σολάνο που βρίσκεται στην τεχνική διοίκηση Εθνικής Περού παραβίασε τους κανονισμούς που εξέδωσε το κράτος λόγω της εκδήλωσης του COVID-19 και ήταν σε πάρτι σε ένα σπίτι στην περιοχή Λα Μολίνα.
Ο Νολμπέρτο ​​Σολάνο στην είσοδο του αστυνομικού τμήματος, σχολίασε ότι βρισκόταν στο σπίτι ενός φίλου, σε απόσταση αναπνοής από το δικό του. Αφού μεταφέρθηκε σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής, απελευθερώθηκε.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×