Κριστιάνο Ρονάλντο: Φήμες και σενάρια που... τρομάζουν (photos)

Τι παίζει με τον Κριστιάνο Ρονάλντο; Τα... τρελά (ή και όχι τόσο) σενάρια για το μέλλον της καριέρας του.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απασχολεί καθημερινά τα ΜΜΕ, με τον Πορτογάλο επιθετικό να μην έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το μέλλον της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Βέβαια, ο ίδιος δείχνει πως είναι ευτυχισμένος στη Γιουβέντους, όμως η πανδημία του κορονοϊού, είναι ικανή να αλλάξει σε μεγάλο βαθμό τον ποδοσφαιρικό χάρτη της νέας σεζόν και φυσικά και το... μυαλό του CR7.

Ήδη μάλιστα, έχουν κάνει την εμφάνισή τους και δημοσιεύματα και αναφέρονται στη συνέχεια της καριέρας του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Σενάρια ικανά για να προκαλέσουν... σεισμούς στον ποδοσφαιρικό κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα στο photo story που ακολουθεί. 

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται σε... καραντίνα στην Πορτογαλία, για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.
Και αν ο Πορτογάλος δεν έχει κάνει γνωστά τα σχέδιά του, έρχεται η Corriere dello Sport να βάλει... φωτιά.
Συγκεκριμένα, η ιταλική εφημερίδα αναφέρει πως είναι πιθανό το ενδεχόμενο ο Ρονάλντο να αφήσει την Ιταλία και να επιστρέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης
Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει πως ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός σκέφτεται να επιστρέψει στην Ισπανία δύο χρόνια μετά την αποχώρησή του.
Μάλιστα, το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως οι σχέσεις του διεθνούς άσου και της Ρεάλ παραμένουν άριστες, με τον παίκτη να επισκέπτεται συχνά τη Μαδρίτη και να βλέπει από κοντά αγώνες της πρώην ομάδας του.
Όσον αφορά το οικονομικό σκέλος, οι Ιταλοί φαίνεται πως θέλουν να γλιτώσουν τη ζημιά από τον κορωνοϊό και δεν σκοπεύουν να προβάλουν υπερβολές απαιτήσεις για την παραχώρηση του «CR7».
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×