Κορονοϊός: Έτσι θα διεξαχθεί η Primera Division όταν δώσει το «ΟΚ» το κράτος

Στην Ισπανία έβγαλαν πλάνο για το πώς θα διεξαχθούν τα παιχνίδια που υπολείπονται στο πρόγραμμα της Primera Division, όταν τελειώσει η περιπέτεια του κορονοϊού και το κράτος δώσει το «ΟΚ» για να παιχτεί ποδόσφαιρο.

Μπορεί η Ισπανία να είναι από τις χώρες που έχει «χτυπηθεί» πιο σκληρά από κάθε άλλη, με εξαίρεση την Ιταλία, από τον κορονοϊό στην Ευρώπη, παρόλα αυτά οι ιθύνοντες του ποδοσφαίρου στη χώρα έχουν στο μυαλό τους πως θα καταφέρουν να τελειώσουν τη σεζόν.

Σε συζητήσεις που είχαν η ομοσπονδία με τη λίγκα, τις ομάδες και την ένωση των παικτών, κατάφεραν να βγάλουν και πλάνο για το πώς θα διεξαχθούν οι αγώνες. Δεν έλειψαν βέβαια και οι έντονες διαφωνίες, που έχουν να κάνουν κυρίως με τη χρονική ισχύ των συμβολαίων των παικτών και το κατά πόσο το πρόγραμμα θα μπορέσει να υλοποιηθεί πριν από τις 30 Ιουνίου. Διαβάστε λεπτομέρειες στο photostory που ακολουθεί…

Στην Ισπανία αποφάσισαν όταν θα αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα, να γίνονται αγώνες κάθε 72 ώρες. Μόνο έτσι θα... προλάβουν να τελειώσει η σεζόν εντός χρόνου.
Εννοείται πως οι αγώνες αυτοί θα είναι κεκλεισμένων των θυρών, κάτι που αναμένεται να ισχύσει τουλάχιστον ως τον Σεπτέμβριο.
Υπήρξε πάντως διαφωνία με την Ένωση παικτών για τη διάρκεια των συμβολαίων. Ομοσπονδία, λίγκα και ομάδες ήθελαν να μένουν οι παίκτες στα κλαμπ και μετά τις 30 Ιουνίου, όπως αναμένεται να επιτρέψει η FIFA, με τους παίκτες να διαφωνούν και να θέλουν να μείνουν ελεύθεροι με τη λήξη της ισχύουσας συμφωνίας τους.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×