Κορονοϊός: Αντιδράσεις στη Ρεάλ για το ψαλίδι στους μισθούς – Φεύγει πρωτοκλασάτος άσος

Η περικοπή μισθών στη Ρεάλ Μαδρίτης προκάλεσε αντιδράσεις των παικτών.

Η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης έχει αποφασίσει πλέον να ακολουθήσει κι αυτή το δρόμο των περικοπών στους μισθούς των ποδοσφαιριστών της λόγω της οικονομικής ζημιάς από τον κορονοϊό. Μάλιστα η διοίκηση του διάσημου ισπανικού συλλόγου σκέφτεται να προτείνει μείωση 12%, εάν επιστρέψουν οι ομάδες στην αγωνιστική δράση μετά την πανδημία, ή μείωση 20% εάν το εφετινό πρωτάθλημα οδηγηθεί σε οριστική αναβολή.

Οι αντιδράσεις ωστόσο ήταν άμεσες, καθώς δεν θεωρούν όλοι οι παίκτες ότι είναι δίκαιη η μείωση μισθών. Μάλιστα ένας παίκτης εξέφρασε την άποψή του και ουσιαστικά άνοιξε την πόρτα της εξόδου από τη «βασίλισσα».

Δείτε τι είπε στο ακόλουθο photostory…

Όλες οι ομάδες εφαρμόζουν πολιτική μείωσης μισθών, λόγω της αδράνειας που έχει επιβληθεί από την πανδημία του κορονοϊού και η Ρεάλ Μαδρίτης ακολουθεί τον ίδιο δρόμο.
Ο Γερμανός άσος, Τόνι Κρόος, τάχθηκε ενάντια στο ενδεχόμενο των μειώσεων, εξηγώντας τη στάση του.
«Μείωση στον μισθό είναι σαν να κάνεις μια μάταιη δωρεά ή για το σύλλογο. Εγώ είμαι υπέρ των πληρωμών με βάση έχουν συμφωνηθεί και ο καθένας μας να δωρίσει ένα ποσοστό των αποδοχών του στην έρευνα κατά της πανδημίας ή την ενίσχυση ανθρώπων που το έχουν ανάγκη. Από όλους μας ζητείται βοήθεια όπου υπάρχει ανάγκη και είναι πολλά τα μέρη στα οποία χρειάζεται να προσφέρουμε βοήθεια», δήλωσε ο διεθνής αμυντικός μέσος.
Σύμφωνα με ΜΜΕ της Μαδρίτης, ο Κρος έχει αποφασίσει να φύγει το καλοκαίρι, με πιθανότερο προορισμό την Αγγλία και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×