Κορονοϊός: Ο οδηγός επιστροφής της Bundesliga (photos)

Συγκεκριμένες οδηγίες έχει δοθεί στους παίκτες των γερμανικών ομάδων ενόψει του restart του πρωταθλήματος

Ο κορονοϊός συνεχίζει να σαρώνει τον πλανήτη, με τα κρούσματα και τους νεκρούς να αυξάνονται καθημερινά με ταχύτατους ρυθμούς.

Και ενώ όλες οι αθλητικές δραστηριότητες έχουν αναβληθεί για αόριστο χρονικό διάστημα και κάποιες εξ αυτών έχουν διακοπεί οριστικά, στη Γερμανία σχεδιάζουν την επανέναρξη της Bundesliga.

Η διοργανώτρια αρχή έχει ήδη σχεδιάσει το πλάνο της, καθώς αρκετές επαγγελματικές ομάδες στη Γερμανία θα αντιμετωπίσουν τεράστια οικονομικά προβλήματα σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί η σεζόν.

Έτσι, για την αποφυγή τραγικών καταστάσεων για το ποδόσφαιρο της χώρας, έχουν παρθεί κάποιες σημαντικές αποφάσεις για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, οι οποίες θα πρέπει να εφαρμόζονται από όλους τους παίκτες. 

 

H Bundesliga ετοιμάζεται να επιστρέψει στη ζωή μας και από τις αρμόδιες αρχές δόθηκαν εντολές στους παίκτες
Αρχικά, οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη των ομάδων θα υποβάλλονται σε τεστ δύο φορές την εβδομάδα, τη μία την παραμονή κάθε αγώνα
Κατά την παραμονή της ομάδας στο ξενοδοχείο θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά ένας όροφος ή όροφοι, συγκεκριμένα ασανσέρ και χώροι, στους οποίους δεν θα έχουν πρόσβαση άτομα εκτός ομάδας
Δεν συστήνεται να φορούν μάσκες, αλλά θα πρέπει να κρατούν αρχείο των ανθρώπων που τους επισκέπτονται. Συνίσταται, επίσης, η αποχή από το σεξ και τα φιλιά, ενώ δεν θα πρέπει να μοιράζονται πετσέτες, σεντόνια, οδοντόβουρτσες και άλλα αντικείμενα με άλλους στο σπίτι.
Η αποστολή κάθε ομάδας θα φτάνει στο γήπεδο για κάθε αγώνα με δύο ή τρία πούλμαν, ώστε όσοι μεταφέρονται να έχουν απόσταση ασφαλείας. Κάθε ομάδα θα φτάνει και θα αναχωρεί σε διαφορετική ώρα από την αντίπαλό της, ενώ κατά την άφιξη όλα τα μέλη της αποστολής θα θερμομετρούνται
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×