Όταν ο Πάμπλο Γκαρσία έπαιζε στο «αντίο» του Ζινεντίν Ζιντάν! (video+photos)

Πριν από 14 χρόνια ο μεγάλος Ζινεντίν Ζιντάν έπαιξε για τελευταία φορά με τη Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας συμπαίκτη του τον Πάμπλο Γκαρσία!

Ήταν 7 Μαΐου 2006 όταν ο Ζινεντίν Ζιντάν έβαλε για τελευταία φορά τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό ήταν το «αντίο» του μεγάλου «Ζιζού» στο ποδόσφαιρο σε συλλογικό επίπεδο, με το οριστικό φινάλε να «γράφεται» λίγους μήνες αργότερα στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου απέναντι στην Ιταλία, επί γερμανικού εδάφους, με την αλήστου μνήμης… κουτουλιά στον Ματεράτσι και τον χαμένο τελικό των «τρικολόρ» κόντρα στους «ατζούρι».

Στο τελευταίο του παιχνίδι με τη «Βασίλισσα», ο τεράστιος Ζιντάν είχε συμπαίκτες μια πλειάδα αστεριών μεταξύ των οποίων και ο Πάμπλο Γκαρσία! Ο μετέπειτα ποδοσφαιριστής, και νυν προπονητής των ακαδημιών, του ΠΑΟΚ που είχε γράψει τη δική του πορεία στο ισπανικό ποδόσφαιρο κι έφτασε να αγωνιστεί ακόμα και με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Σε εκείνη την αναμέτρηση, η Ρεάλ Μαδρίτης έμεινε στο 3-3 με τη Βιγιαρεάλ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», με τον «Ζιζού» να βρίσκει δίχτυα. Πέρα από τον Πάμπλο Γκαρσία, ωστόσο, υπήρξαν κι άλλοι παικταράδες που ήταν στο πλευρό του Ζιντάν στο φινάλε του στο διασυλλογικό ποδόσφαιρο. Δείτε ποιοι ήταν, αλλά και που βρίσκονται σήμερα, στο photostory που ακολουθεί και θυμηθείτε στο βίντεο τον τελευταίο αγώνα του Ζινεντίν Ζιντάν στη Ρεάλ Μαδρίτης…

Ο μεγάλος Ζιντάν επέστρεψε το 2013 στη Μαδρίτη σαν βοηθός του Αντσελότι. Στη συνέχεια έγινε πρώτος προπονητής και πήρε 1 πρωτάθλημα, 3 Champions League κι από 2 ευρωπαϊκά Super Cup, ισπανικά Super Cup και Μουντιάλ Συλλόγων!
Ο Ίκερ Κασίγιας έμεινε ως το 2015 στη Ρεάλ. Συνέχισε στην Πόρτο αλλά το καρδιακό επεισόδιο που είχε το 2019 πιθανότατα θα τον οδηγήσει στο να βάλει τέλος στην καριέρα του.
Ο Μίτσελ Σαλγκάδο έμεινε ως το 2009 στη Μαδρίτη, συνέχισε στη Μπλάκμπερν το ποδόσφαιρο και τώρα ασχολείται με ακαδημίες…
Δεν νομίζουμε πως χρειάζονται... συστάσεις για το ποιος είναι και που βρίσκεται σήμερα ο Σέρχιο Ράμος. Πλέον αυτός είναι ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης.
Στα 38 του, ο Αλβάρο Μεχία συνεχίζει το ποδόσφαιρο στο Κατάρ και την Αλ Σαχανίγια! Θυμάστε ότι πέρασε και από τα μέρη μας και τον Εργοτέλη;
Ίσως το καλύτερο αριστερό μπακ όλων των εποχών, ο Ρομπέρτο Κάρλος, έμεινε ως το 2007 στη Μαδρίτη και στη συνέχεια συνέχισε το ποδόσφαιρο σε Φενέρ, Κορίνθιανς, Ανζί αλλά και στην Ινδία. Το προσπάθησε για προπονητής (Σίβασπορ, Ακισάρσπορ) και τώρα είναι πρεσβευτής της Ρεάλ.
Πάμπλο Γκαρσία. Ο άνθρωπος που έγινε είδωλο στον ΠΑΟΚ όταν έφυγε από τη Ρεάλ Μαδρίτης και βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη το 2008. Είναι πλέον ο προπονητής της Κ19 του «Δικεφάλου του Βορρά» κι ένα από τα σύμβολα του κλαμπ.
Τι να πει κανείς για τον Ντέιβιντ Μπέκαμ; Ο σούπερ σταρ από την Αγγλία έμεινε ως το 2007 στη Μαδρίτη και συνέχισε το ποδόσφαιρο σε LA Galaxy, Μίλαν και Παρί Σεν Ζερμέν. Σήμερα είναι ιδιοκτήτης της Inter Miami στο MLS.
Το «θηρίο» Ζούλιο Μπαπτίστα, συνέχισε το ποδόσφαιρο σε Άρσεναλ, Μάλαγα, Ρόμα, Κρουζέιρο και Ορλάντο Σίτι σταματώντας τη δράση στη Ρουμανία και την Κλουζ. Είναι πρεσβευτής της La Liga πλέον.
Ο τεράστιος Ραούλ. Παίκτης – σύμβολο στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης με 228 γκολ σε 550 παιχνίδια πρωταθλήματος από το 1994 ως το 2010. Έπαιξε για λίγο στη Σάλκε, την Αλ Σαντ του Κατάρ και την Κόσμος της Νέας Υόρκης πριν αποσυρθεί. Σήμερα είναι προπονητής των νέων της Ρεάλ!
Ένα τεράστιο ταλέντο ήταν ο Ρομπίνιο, που βρέθηκε το καλοκαίρι του 2008 έναντι ενός τεράστιου ποσού στη Μάντσεστερ Σίτι. Έπαιξε σε Ιταλία, Βραζιλία, Κίνα και Τουρκία όπου είναι ακόμα και σήμερα στην Μπασάκσεχιρ.
Στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ο Χουάν Ραμόν Λόπεζ Κάρο. Αντικαταστάθηκε το καλοκαίρι από τον Φάμπιο Καπέλο. Διατέλεσε προπονητής σε ομάδες όπως οι Σανταντέρ, Λεβάντε, Θέλτα και η Κ21 της Ισπανίας. Βρέθηκε επίσης σε ομάδες της Ρουμανίας, της Σαουδικής Αραβίας, του Ομάν και της Κίνας.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×