Τζόρτζ Φλόιντ: Σύζυγος πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού κατηγορείται για ρατσιστικές αναρτήσεις

Η γυναίκα πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού έχει βάλει σε μπελάδες τον παίκτη και την καριέρα του, εξαιτίας των ρατσιστικών σχολίων της στα social media

Η δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικό έχει σοκάρει τον κόσμο και πλέον κάθε ρατσιστική συμπεριφορά αντιμετωπίζεται με τον χειρότερο τρόπο.

Κάτι τέτοιο συνέβη και με τη σύζυγο ενός πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, η οποία έχει βάλει σε μπελάδες τον άντρα της και την καριέρα του, εξαιτίας των ρατσιστικών σχολίων της στα social media.

Συγκεκριμένα, η ομάδα τον κάλεσε σε απολογία για τη συμπεριφορά της γυναίκας του και εκεί αναμένεται να αποφασιστεί το μέλλον του.

Διαβάστε περισσότερα στο παρακάτω άλμπουμ.

Σε μπελάδες πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού!
Και συγκεκριμένα, από... τη σύζυγό του, καθώς πόσταρε στα social media ρατσιστικό περιεχόμενο, μετά τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικό.
Μιλάμε φυσικά για τον Αλεξάνταρ Κατάι.
Η ομάδα των Λος Άντζελες Γκάλαξι έχει καλέσει σε απολογία τον Σέρβο για μια σειρά ρατσιστικών αναρτήσεων της συζύγου του, Τέα, στα social media σχετικά με τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ.
H σύζυγος του πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού έχει διαγράψει τα επίμαχα post από τον λογαριασμό της στο Instagram, τα οποία η αμερικανική ομάδα χαρακτήρισε «ρατσιστικά και βίαια».
Στις αναρτήσεις, που ήταν γραμμένες στα σερβικά, η Τέα Κάται καλούσε τον κόσμο «να σκοτώσει τους διαδηλωτές», ενώ σε ένα άλλο τους χαρακτήριζε «αηδιαστικά ζώα».
Ο Κάται με τη σειρά του καταδίκασε και αυτός τις αναρτήσεις της συζύγου του, ενώ σημείωσε πως η οικογένειά του έκανε λάθος και ανέλαβε πλήρως την ευθύνη.
Ο Σέρβος άσος πήγε στους ΛΑ Γκάλαξι τον περασμένο Δεκέμβριο, ενώ τα δύο προηγούμενα χρόνια ήταν στους Σικάγο Φάιαρ.
Στον Ολυμπιακό πήγε το 2011 χωρίς όμως να αγωνιστεί με την ερυθρόλευκη φανέλα, ενώ έπαιξε ως δανεικός σε ΟΦΗ και Πλατανιά.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×