Ομάδα έδιωξε πρώην του Ολυμπιακού λόγω ρατσιστικών σχολίων

Πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, αναζητά πλέον ομάδα...

Πολύ ακριβά πλήρωσε πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, τα ρατσιστικά σχόλια της συζύγου του, για τις διαδηλώσεις σε όλη την Αμερική, με αφορμή την δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικό.

Τα σχόλια έφτασαν στους ανθρώπους της ομάδας, στην οποία αγωνιζόταν ο ποδοσφαιριστής, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί από το σύλλογό του.

Διαβάστε περισσότερα στο παρακάτω άλμπουμ.

Την ώρα που στις ΗΠΑ συνεχίζονται οι διαδηλώσεις και τα επεισόδια για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ, κάποιοι συνεχίζουν να στέλνουν μηνύματα ρατσισμού.
Αυτό πλήρωσε και πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, καθώς η γυναίκα του ανέβασε στα social media μηνύματα που κάθε άλλο παρά αποδεκτά ήταν.
Μιλάμε φυσικά για τον Αλεξάντρ Κατάι.
Οι Λος Άντζελες Γκάλαξι έλυσαν το συμβόλαιο του Αλεκσάνταρ Κάταϊ εξαιτίας των ρατσιστικών σχολίων της συζύγου του, Τέα, για τις διαδηλώσεις με αφορμή την δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ
Πολύ ακριβά πλήρωσε ο Αλεκσάνταρ Κάταϊ τα ρατσιστικά σχόλια της συζύγου του, Τέα, για τις διαδηλώσεις σε όλη την Αμερική, με αφορμή την δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικό.
Οι Λος Άντζελες Γκάλαξι έδειξαν και εμπράκτως την αντίθεσή τους σε αυτά τα σχόλια και έλυσαν το συμβόλαιο του Σέρβου άλλοτε εξτρέμ Ολυμπιακού, ΟΦΗ και Πλατανιά, ο οποίος πλέον αναζητά νέα ομάδα, προφανώς... εκτός Ηνωμένων Πολιτειών
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×