Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: Τα σενάρια για την επόμενη μέρα (photos)

Όλα δείχνουν ότι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα αποχωρήσει από τη Μίλαν μετά την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν.

Τα σενάρια για την επόμενη μέρα στην καριέρα του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δίνουν και παίρνουν, με τον Σουηδό επιθετικό να μην έχει πάρει ακόμα την τελική του απόφαση.

Μάλιστα, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, αντέδρασε έντονα πριν από λίγες ημέρες μετά τη απόφαση της διοίκησης των «ροσονέρι» για μειώσεις μισθών, μετά την πανδημία του κορονοϊού.

Παράλληλα, είχε και μία έντονη αντιπαράθεση με τον εκτελεστικό διευθυντή, της Μίλαν Ιβάν Γκαζίδη, λέγοντας του χαρακτηριστικά πως «Αυτό δεν είναι Μίλαν».

Όμως που θα καταλήξει ο σπουδαίος Σουηδός; Η απάντηση στο παρακάτω άλμπουμ.

O Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, αντέδρασε έντονα πριν από λίγες ημέρες μετά τη απόφαση της διοίκησης για μειώσεις μισθών.
Μάλιστα, είχε και μία έντονη αντιπαράθεση με τον εκτελεστικό διευθυντή, της Μίλαν Ιβάν Γκαζίδη, λέγοντας του χαρακτηριστικά πως «Αυτό δεν είναι Μίλαν».
Τώρα, η Gazzetta dello Sport αναφέρει ότι η σχέση του 38χρονου με τους «ροσσονέρι» δεν είναι πλέον η ίδια από τότε που επέστρεψε τον Ιανουάριο. Ως αποτέλεσμα, οι πιθανότητες να παρατείνει το συμβόλαιο του και τη νέα σεζόν, είναι μηδαμινές.
Μάλιστα, το δημοσίευμα συνεχίζει κάνοντας λόγο ότι θα μπορούσε να αγωνιστεί για την Χάμαρμπι, δεδομένου ότι έχει και το 50% του συλλόγου από την Σουηδία.
Μέχρι τότε, η Gazzetta dello Sport, διαβεβαιώνει ότι επικεντρώνεται στο να βοηθήσει τη Μίλαν να τερματίσει σε μία θέση που την στο Europa League.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×