Οι καλύτερες φωτογραφίες από την επιστροφή της La Liga στη δράση (photos)

Η La Liga επέστρεψε δυναμικά και από την πρώτη εβδομάδα αγώνων ο φωτογραφικός φακός κατάφερε να «πιάσει» μερικές εντυπωσιακές και συμβολικές στιγμές…

Το ισπανικό πρωτάθλημα ήταν το δεύτερο μετά τη Bundesliga, από τα μεγάλα ευρωπαϊκά, που επέστρεψε στη δράση. Από την προηγούμενη Πέμπτη (13/06), οι ομάδες της La Liga έχουν μπει στα γήπεδα και παίζουν για να ολοκληρώσουν τη σεζόν που είχε διακοπεί λόγω κορονοϊού.

Το ποδόσφαιρο σε αυτή τη νέα «κανονικότητα», βέβαια, δεν ήταν δυνατό να μην έχει επηρεαστεί. Τα άδεια γήπεδα, τα μέτρα προφύλαξης και οι μάσκες που μπαίνουν… παντού έχουν γίνει κομμάτι της καθημερινότητας όλων. Είτε παίζουν στη Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης είτε στις μικρότερες ομάδες του πρωταθλήματος, όλοι κινούνται πια στους ρυθμούς της… προφύλαξης από τον κορονοϊό.

Δεν έλειψαν, βέβαια, και τα εντυπωσιακά γκολ, η ένταση και ακόμα κι οι αποβολές από τους πρώτους αγώνες της επιστροφής της Primera Division στη δράση, όπως και οι εκδηλώσεις μνήμης για τον Τζορτζ Φλόιντ… Στο photostory που ακολουθεί, δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από την επιστροφή της La Liga στη δράση…

Η μάσκα έχει γίνει το απαραίτητο αξεσουάρ όλων στα χρόνια του κορονοϊού…
Ο Αρτούρο Βιντάλ πέτυχε το πρώτο γκολ της Μπαρτσελόνα με την επιστροφή, οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη στην έδρα της Μαγιόρκα…
Ο Ντιέγκο Κόστα πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης της Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα στη Μπιλμπάο και κράτησε μια φανέλα με το όνομα της Βιρτζίνια Τορεσίγια, παίκτρια της γυναικείας ομάδας των «ροχιμπλάνκος» που υποβλήθηκε σε εγχείρηση στον εγκέφαλο.
Η Βιγιαρεάλ κατάφερε να αποδράσει από το «Μπαλαΐδος» με γκολ του Μανού Τριγκέρος στις καθυστερήσεις, κερδίζοντας τη Θέλτα και τις ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία.
Όπως έγινε με πολλούς αθλητές σε όλο τον κόσμο, ο Μαρσέλο γονάτισε στον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με την Έιμπαρ για να τιμήσει τη μνήμη του Τζορτζ Φλόιντ.
Ο τερματοφύλακας της Αλαβές, Πατσέκο, μετά από 19’ στον αγώνα με την Εσπανιόλ αντίκρισε την κόκκινη κάρτα. Η ομάδα του ηττήθηκε 2-0 και έχασε έδαφος στη βαθμολογία.
Η Ρεάλ Μαδρίτης ως γνωστόν χρησιμοποιεί το «Αλφρέντο Ντι Στέφανο» μετά τη διακοπή, το οποίο έγινε το 100ό γήπεδο που φιλοξενεί αγώνα για τη La Liga!
Η ιστορία του Βιθέντε Ναβάρο Απαρίσιο είναι γνωστή σε όλους. Το άγαλμά του πλέον έχει σταθερή θέση στο «Μεστάγια» στα ματς της Βαλένθια μετά τον θάνατό του το 2017. Έτσι, έγινε ο μοναδικός φίλαθλος που ήταν σε γήπεδο μετά την επιστροφή. Μάλιστα οι άνθρωποι των «νυχτερίδων» του φόρεσαν μάσκα, κασκόλ και του άφησαν λουλούδια…
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×