Άρης: Ατομικό ο Σόουζα, τέλος ο Βαρδάκης

Άρχισε η προετοιμασία του Άρη για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, με τον Πορτογάλο αμυντικό να προπονείται μόνος του. Αλλάζουν γυμναστή οι «κίτρινοι».

Πέρα απ’ την ψυχολογική επιβάρυνση και το σοκ του αποκλεισμού έτσι όπως ήρθε, το ματς με την ΑΕΚ έφερε έντονη κόπωση στους παίκτες του Άρη. Λογικό μια και η πρόκριση κρίθηκε στην παράταση και κάθε λεπτό της αναμέτρησης ήταν γεμάτο ένταση, άρα απέφερε μεγάλη απώλεια ενέργεια.

Η έναρξη της προετοιμασίας για το ματς με τον ΠΑΟΚ, περιελάμβανε αποθεραπεία και αποκατάσταση για όσους αγωνίστηκαν κόντρα στην Ένωση. Οι υπόλοιποι επιδόθηκαν σε παιχνίδια μικρού χώρου. Ατομικά γυμνάστηκε ο Ούγκο Σόουζα που ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Τέλος η συνεργασία με Βαρδάκη

Πέρα απ’ τα αγωνιστικά, μετά το τέλος του μήνα θα υπάρξει αλλαγή στο τεχνικό τιμ των «κίτρινων». Πιο συγκεκριμένα θα αντικατασταθεί ο γυμναστής της ομάδας, Λάζαρος Βαρδάκης. Η συμφωνία των δύο πλευρών λήγει στις 30 του μήνα και η απόφαση που έχει ληφθεί είναι να αναζητηθεί άλλος υπεύθυνος φυσικής κατάστασης που θα ενσωματωθεί στο τιμ του Ένινγκ. 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×