La Liga: Τεσσάρα της Λεβάντε απέναντι στην Μπέτις (video)

Με τέσσερα γκολ... φιλοδώρησε την Μπέτις η Λεβάντε (4-2), στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της LaLiga και έπιασε την Οσασούνα, με 41 βαθμούς, στον βαθμολογικό πίνακα.

Στο "Estadio Camilo Cano", oι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 21΄, με γκολ του 23χρονου Ισπανού επιθετικού Μπόρχα Μαγιοράλ. Πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος και συγκεκριμένα στο 35ο λεπτό, η Λεβάντε διπλασίασε τα τέρματά της, αυτή τη φορά με σκόρερ τον 24χρονο μέσο Ενίς Μπάρντι. Και στα δύο γκολ, η Λεβάντε εσπασε το τεχνητό οφσάιντ.

Οι παίκτες του Πάκο Λόπεθ μπήκαν... φουριόζοι από τα αποδυτήρια στο β΄ μέρος και προηγήθηκαν, με συνοπτικές διαδικασίες, με 4-0, έστω κι αν οι «βερδιμπλάνκος» πήγαν να μπουν στο παιχνίδι στο ξεκίνημα της επανάληψης, αλλά το γκολ του Χουάνμι ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Μέσα σε εννέα λεπτά, στο 50΄ και στο 59΄, η Λεβάντε έριξε στο... καναβάτσο τους φιλοξενούμενους, πρώτα με τέρμα του Χοσέ Λουίς Μοράλες και εν συνεχεία με σκόρερ τον Ρουμπέν Ροτσίνα. Η Μπέτις απλά μείωσε σε 4-1 στο 50΄ με ενέργεια του 29χρονου Ισπανού μέσου Σέρχιο Κανάλες και στο 87΄ ο Χουάνμι διαμόρφωσε το τελικό 4-2. Έτσι, η Μπέτις έμεινε στους 4 βαθμούς απόσταση από τις Λεβάντε και Οσασούνα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×