Serie A: Σώθηκε στο νήμα η Μίλαν (videos)

Η ΣΠΑΛ ήταν κοντά στο να κάνει την έκπληξη αλλά αυτοκτόνησε καθώς με αυτογκόλ του Βικάρι στο 90+4΄ έδωσε την ευκαιρία στην Μίλαν να πάρει την ισοπαλία

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και προηγήθηκαν 2-0 στο πρώτο μέρος με σκόρερ τους Βαλότι (18΄) και Φλοκάρι (30΄) μένοντας συνάμα και με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Ντι Αλεσάντρο στο 43ο λεπτό. Ο Λεάο μείωσε σε 2-1 στο 79ο λεπτό για να ακολουθήσει το αυτογκόλ του Βικάρι στο 90+4΄που διαμόρφωσε το τελικό σκορ (2-2).

Από εκεί και πέρα, η Βερόνα με γκολ των Ντι Καρμίν με πέναλτι στο 45+3, Ζακανί στο 54΄και Πεσίνα στο 81ο λεπτο επικράτησε με 3-2 της Πάρμα (σκόραραν οι Κουλουσέφσκι στο 14΄και Γκατζιόλο στο 64΄), με τους νικητές να μένουν στο κυνήγι για μια θέση που οδηγεί στην Ευρώπη.

Σημαντική ανάσα όσο αφορά την παραμονή πήρε η Σαμπντόρια που επικράτησε 2-1 της Λέτσε, η οποία έχασε έδαφος όσο αφορά το στόχο της που δεν είναι άλλος από το να αγωνίζεται και τη νέα χρονιά στα «μεγάλα σαλόνια».

Τέλος, η Σασσουόλο του Γιώργου Κυριακόπουλου (μπήκε στο παιχνίδι ως αλλαγή στο 46΄) νίκησε εκτός έδρας με 3-1 τη Φιορεντίνα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×