Οι 10 καλύτεροι ποδοσφαιριστές του κόσμου μετά την καραντίνα (photos)

Κι όμως στην κορυφή δεν είναι ούτε ο Μέσι, ούτε ο Ρονάλντο, ούτε ο αφιονισμένος Σέρχιο Ράμος!

Το ποδόσφαιρο επέστρεψε μετά την καραντίνα και μαζί του έφερε και μια κάποια… κανονικότητα στην έως τώρα πρωτόγνωρη ποδοσφαιρική σεζόν που ζούμε.

Πέρα από την ελληνική Super League, που η αλήθεια είναι δεν είχε και ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ήταν μεγάλη χαρά για όλους τους ποδοσφαιρόφιλους να βλέπει τους κορυφαίους παίκτες του κόσμου ξανά στα γήπεδα.

Έως τώρα μετά την καραντίνα είδαμε τον Λιονέλ Μέσι να φτάνει τα 700 γκολ στην καριέρα του και τον Κριστιάνο Ρονάλντο να πετυχαίνει κάποια πανέμορφα τέρματα.

Ωστόσο, στη λίστα που δημοσίευσε το «Bleacher Report» με τους καλύτερους ποδοσφαιριστές από τη στιγμή που επανήλθε η αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, στην κορυφή δεν βρίσκεται κανείς από τους δύο. Ούτε ο Μέσι, ούτε ο Ρονάλντο.

Δείτε στην gallery τη λίστα και τα κατορθώματα της πρώτης δεκάδας.

Οι 10 καλύτεροι ποδοσφαιριστές του κόσμου μετά την καραντίνα (photos)
10. Κριστιάνο Ρονάλντο Δεν ξεκίνησε "ζεστός" μετά την καραντίνα, αλλά στα τελευταία 4 παιχνίδια έχει σκοράρει 4 φορές, με δύο από αυτά τα γκολ να είναι σπάνιας ομορφιάς.
9. Τόμας Μίλερ Εξαιρετική σεζόν για τον αρχηγό της Μπάγερν Μονάχου. 5 από τις 21 (!) συνολικά ασίστ του φέτος ήρθαν μετά την καραντίνα.
8. Κάι Χάβερτζ Το νέο αστέρι του γερμανικού ποδοσφαίρου έκανε ότι μπορούσε για να δώσει στη Λεβερκούζεν το εισιτήριο για το Champions League με τα γκολ του, αλλά δεν τα κατάφερε και πλέον δύσκολα θα μείνει στις "ασπιρίνες".
7. Μπρούνο Φερνάντες Από την πρώτη στιγμή που μεταγράφηκε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, φάνηκε ικανός να κάνει τη διαφορά. Μετά τη διακοπή μετράει 4 γκολ και 2 ασίστ και έχει στοιχεία ηγέτη, κάτι που έλειψε από τους "κόκκινους διαβόλους".
6. Νταβίντ Αλάμπα Παίζοντας πλέον μόνιμα στην άμυνα, ο 28χρονος άσος ήταν αυτό που έλειπε από την Μπάγερν για να ισχυροποιήσει τη συμπαγή αμυντική της γραμμή. Τρομερές εμφανίσεις, ειδικά το τελευταίο δίμηνο.
5. Σέρχιο Ράμος Η Ρεάλ έχει δεχθεί μόλις δύο γκολ σε επτά ματς μετά την καραντίνα, αλλά ο διεθνής Ισπανός αμυντικός κάνει τη διαφορά στο άλλο μισό του γηπέδου. Έχει πετύχει ΠΕΝΤΕ γκολ μέσα στον Ιούνιο και τον Ιούλιο και οδηγεί στην κορυφή τη Ρεάλ.
4. Καρίμ Μπενζεμά Από κομπάρσος έχει εξελιχθεί σε σούπερ σταρ στη Ρεάλ, ειδικά μετά την καραντίνα. Πέτυχε θαυμάσια και σημαντικά γκολ κόντρα σε Σοσιεδάδ και Βαλένθια, ενώ η ασίστ κόντρα στην Εσπανιόλ ίσως να είναι και η καλύτερη της σεζόν στην Ισπανία.
3. Κέβιν Ντε Μπρόινε Ο Βέλγος μέσος είναι απολαυστικός μετά την καραντίνα. Κάθε του κίνηση κρύβει και μια στιγμή ποδοσφαιρικής μαγείας, παρότι η Μάντσεστερ Σίτι δεν έχει πετύχει τους στόχους της φέτος.
2. Λιονέλ Μέσι Η Μπαρτσελόνα δεν είναι στα καλύτερα της μετά την καραντίνα, αλλά μόνο ο Αργεντινός παικταράς δεν φταίει. Έχει σκοράρει τρία τέρματα κι έχει δώσει επτά ασίστ, ενώ έφτασε τα 700 γκολ στην καριέρα του με το πέναλτι α λα Πανένκα κόντρα στην Ατλέτικο.
1. Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι Η επιστροφή του μετά την καραντίνα ήταν εντυπωσιακή. 12 γκολ σε 10 ματς είναι ένα απίστευτο επίτευγμα, το οποίο τον φέρνει ψηλά και στη διεκδίκηση της "Χρυσής Μπάλας". Ο Πολωνός επιθετικός πήρε από το χέρι την Μπάγερν και την οδήγησε στο νταμπλ.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×