Στη Λειψία ο Χουάνγκ Χι-Τσαν

Ποδοσφαιριστής της Λειψίας θα είναι από την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Χουάνγκ Χι-Τσαν, ο οποίος υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με τον γερμανικό σύλλογο.

Ο Νοτιοκορεάτης επιθετικός αγωνιζόταν από τον Ιανουάριο του 2015 στην (κοινής ιδιοκτησίας με τη Λειψία) πρωταθλήτρια Αυστρίας Σάλτσμπουργκ και καλείται να καλύψει το κενό του Τίμο Βέρνερ, που αποχώρησε για την Τσέλσι.

«Ο Χουάνγκ Χι-Τσαν ταιριάζει τέλεια στο προφίλ μας. Μπορεί να παίξει οπουδήποτε στην επίθεση, στα άκρα ή στο κέντρο. Μας δίνει ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία με την ταχύτητα και την κίνησή του. Είχε μία εκπληκτική σεζόν στην Αυστρία, αλλά και στο Champions League, εντυπωσιάζοντας τόσο ως σκόρερ όσο και ως δημιουργός (σ.σ. ο Χουάνγκ είχε φέτος 16 γκολ και 22 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις)» δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της Λειψίας, Μάρκους Κρέσκε.

Από την πλευρά του, ο διεθνής επιθετικός είπε: «Πραγματικά ανυπομονώ για την πρόκληση να αγωνιστώ για τη Λειψία στην Bundesliga. Εντάσσομαι σε έναν σύλλογο με φιλοδοξίες και μια ομάδα πεινασμένη για επιτυχίες. Το επιθετικό τους στιλ ποδοσφαίρου μου ταιριάζει απόλυτα».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×