Serie A: «Μπλόκαρε» την Γιουβέντους η Σασουόλο (videos)

Γκέλα για τη Γιουβέντους που έμεινε στο 3-3 με την Σασουόλο του Γιώργου Κυριακόπουλου- Στο -7 η Αταλάντα

Σε καθόλου καλή κατάσταση δεν είναι τον τελευταίο καιρό η Γιουβέντους, η οποία για τρίτο σερί ματς δεν κατάφερε να κερδίσει μένοντας στο 3-3 εκτός έδρας κόντρα στην Σασουόλο. Η ομάδα του Μαουρίσιο Σάρι μετά την ήττα από την Μίλαν και το 2-2 με την Αταλάντα (έχει πάντως το πάνω χέρι η Γιουβέντους σε περίπτωση ισοβαθμίας), δεν κατάφερε να κερδίσει εκτός έδρας την ομάδα του Γιώργου Κυριακόπουλου που ξεκίνησε βασικός.

Έτσι η Γιουβέντους έδωσε την ευκαιρία στην Αταλάντα να μειώσει στους επτά βαθμούς με πέντε αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε της Serie A. Η «Μεγάλη Κυρία» μπήκε καλύτερα στο ματς και προηγήθηκε με 2-0 της Σασουόλο με τέρματα των Ντανίλο (5΄) και Ιγκουαΐν στο 12ο λεπτό. Ο Ντζούρισιτς στο 29ο λεπτό μείωσε σε 1-2 για να κάνει ο Μπεράρντί το 2-2 στο 51΄. Μάλιστα οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο 54΄με τον Καπούτο, όμως ο Άλεξ Σάντρο ισοφάρισε γλιτώνοντας την ήττα για την Γιουβέντους.

Από εκεί και πέρα η Λάτσιο συνεχίζει να παραπαίει και μετά τις τρεις σερί ήττες έμεινε στο 0-0 με την Ουντινέζε εκτός έδρας, ενώ η Ρόμα έκανε ένα ακόμα βήμα για τη θέση που οδηγεί στους ομίλους του Europa League μιας και επικράτησε 2-1 (10΄Βερετούτ πεν., 45+3΄Ντζέκο- 47΄Πεσίνα) της Βερόνα εντός έδρας και ξέφυγε τέσσερις βαθμούς από την Νάπολι και την Μίλαν που δίνουν τη δική τους μάχη για μια θέση στα προκριματικά του Europa League. Τέλος η Φιορεντίνα επικράτησε εκτός έδρας με 3-1 της Λέτσε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×