Απάντηση της ΕΠΟ στον Καραπαπά: «Ποτέ δεν έγινε αναφορά σε πιέσεις»

Μετά τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, η ΕΠΟ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει τους ισχυρισμούς του Κώστα Καραπαπά.

Συνεχίζεται το… γαϊτάνακι με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, ο οποίος ακόμα δεν έχει οριστεί. Το τελευταίο «χτύπημα» ήταν οι δηλώσεις του αντιπροέδρου των «ερυθρόλευκων», Κώστα Καραπαπά, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ σε επικοινωνία με την πλευρά των Πειραιωτών ανέφερε πως δέχθηκε πιέσεις για τον μη ορισμό του τελικού.

Η απάντηση δεν άργησε να έρθει από την ΕΠΟ. Σε επίσημη ανακοίνωση της ομοσπονδίας, έγινε σαφές πως ο πρόεδρος, Βαγγέλης Γραμμένος, ουδέποτε ανέφερε το παραμικρό για πιέσεις προκειμένου να μην διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας. Επί της ουσίας, στην ανακοίνωση διαψεύδονται όλα όσα υποστήριξε ο Κώστας Καραπαπάς.

Η ανακοίνωση

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, προς αποκατάσταση της αλήθειας μετά τις σημερινές δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Κώστα Καραπαπά, διευκρινίζει ότι.

ΟΥΔΕΠΟΤΕ στη διάρκεια της επικοινωνίας των τελευταίων ημερών, του προέδρου της κ. Ευάγγελου Γραμμένου με στελέχη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, έγινε αναφορά σε άσκηση οποιουδήποτε είδους πιέσεων προκειμένου να μην διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο κ. Γραμμένος, αντιθέτως, με σαφήνεια ξεκαθάρισε ότι η διεξαγωγή του τελικού αποτελεί θέμα της προσεχούς συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής, βάσει και της πρόσφατης απόφασης της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της Ε.Π.Ο».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×