Αντάλλαξε… καρδούλες με πασίγνωστη παρουσιάστρια ο Ουάρντα (photos)

Γίνεται… παιχνίδι στη Μύκονο με τον Αμρ Ουάρντα και πασίγνωστη ξανθιά παρουσιάστρια που παραθερίζει στο ίδιο ξενοδοχείο με τον Αιγύπτιο στο κοσμοπολίτικο νησί!

Στη Μύκονο κάνει τις διακοπές του ο Αμρ Ουάρντα, όπως και αρκετοί ακόμα ποδοσφαιριστές και αθλητές αλλά φυσικά και πολλοί celebrities. Όπως είναι γνωστό, ο Αιγύπτιος είναι λάτρης του ωραίου φύλου και δεν χάνει την ευκαιρία να δείξει τον θαυμασμό του στις όμορφες γυναίκες που βρίσκονται στον… δρόμο του.

Άλλωστε είναι πρόσφατη η ιστορία με μια σέξι δημοσιογράφο που ασχολείται με τα θέματα του Ολυμπιακού, που έφτασε μέχρι και την πατρίδα του την Αίγυπτο. Ο Ουάρντα, λοιπόν, βρίσκεται στη Μύκονο και μάλιστα στο ίδιο πολυτελές ξενοδοχείο με μια πασίγνωστη παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης.

Και αυτή τη φορά, δεν έκανε ο ίδιος την αρχή αλλά η παρουσιάστρια, η οποία κάτω από ένα ποστ του Αιγύπτιου στο Instagram έβαλε καρδούλες με τον άσο του ΠΑΟΚ να απαντάει με τον ίδιο τρόπο και να γίνεται έτσι… παιχνίδι μεταξύ των δυο αλλά και γενικότερα στα σχόλια! Διαβάστε λεπτομέρειες στο photostory που ακολουθεί…

Γίνεται… παιχνίδι στη Μύκονο με τον Αμρ Ουάρντα και πασίγνωστη ξανθιά παρουσιάστρια που παραθερίζει στο ίδιο ξενοδοχείο με τον Αιγύπτιο στο κοσμοπολίτικο νησί!
Αυτή τη φορά, κάτω από αυτή τη φωτογραφία του Ουάρντα έβαλε... καρδούλες η γνωστή παρουσιάστρια και έτσι ξεκίνησε το... παιχνίδι.
Ο Αιγύπτιος δεν άργησε να απαντήσει, με τις φήμες να «φουντώνουν»
Όπως καταλάβατε, πρόκειται για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που κάνει διακοπές στο ίδιο ξενοδοχείο με τον Ουάρντα.
Φαίνεται πως μεταξύ τους έχει αναπτυχθεί μια αμοιβαία εκτίμηση, την οποία έδειξαν και μέσω Instagram...
Αξίζει να σημειωθεί πάντως, πως τόσο ο ποδοσφαιριστής όσο και η παρουσιάστρια είναι ελεύθεροι αυτό τον καιρό, οπότε κανείς δεν ξέρει πως μπορεί να εξελιχθεί αυτή η συνομιλία στο Instagram. Λέτε;
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×