Βασικοί Ζαχίντ, Κλωναρίδης, αλλαγή ο Αποστολάκης στο φιλικό ντέρμπι (video+photos)

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού Γκιάς Ζαχίντ κι ο πρώην φορ της ΑΕΚ και του «τριφυλλιού» Βίκτωρας Κλωναρίδης, ήταν βασικοί με τον ΑΠΟΕΛ στο φιλικό ντέρμπι με την Ανόρθωση, που έληξε ισόπαλο 1-1. Αλλαγή ο Αποστολάκης, έπαιξε 70 λεπτά ο Ταμάρι... 

Ο ΑΠΟΕΛ και η Ανόρθωση το απόγευμα της Κυριακής έδωσαν φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη είχε στην αρχική ενδεκάδα δύο γνώριμους παίκτες στον κόσμο του Παναθηναϊκού και την ΑΕΚ. 

Ο πρώτος είναι ο Γκιάς Ζαχίντ, ο οποίος έπαιξε δανεικός στον Παναθηναϊκό από τον κυπριακό σύλλογο και πλέον επέστρεψε κι ο δεύτερος είναι ο Βίκτωρας Κλωναρίδης, που έχει παίξει στο «τριφύλλι» και στην ΑΕΚ. Ο Ζαχίντ έπαιξε ένα ημίχρονο κι ο Κλωναρίδης 63 λεπτά. Με την Ανόρθωση του Τιμούρ Κετσπάγια ξεκίνησε (είναι στην ομάδα τρία χρόνια) κι ένας ακόμα πρώην «πράσινος» ο Γκόρντον Σίλντενφελντ. Από το «τριφύλλι» πήγε στον ΑΠΟΕΛ και ο Αποστολάκης, με τον νεαρό δεξιό μπακ να μπαίνει αλλαγή στο 75'. Το παράξενο, είναι ότι ο Ιορδανός μεσοεπιθετικός Ταμάρι έπαιξε 70 λεπτά, ενώ το προηγούμενο διάστημα είχαν ενταθεί σε σενάρια που τον ήθελαν να κλείνει στον Ολυμπιακό. 

Το φιλικό έληξε 1-1. Προηγήθηκε ο ΑΠΟΕΛ στο 27'. Κόρνερ του Εφραίμ, ο Μερκής έπιασε το σουτ, ο Λόρια απέκρουσε προσωρινά κι ο Λουντέμο από κοντά άνοιξε το σκορ. Στο 30' η Ανόρθωση κέρδισε πέναλτι σε τράβηγμα του Μιχαϊλοβιτς στον Οκριασβίλι, ο οποίος εκτέλεσε εύστοχα για το τελικό 1-1. Στο ματς υπήρξαν κξαι τρία δοκάρια. Για την Ανόρθωση δοκάρι είχε ο Γκαλίτσιος στο 13', ενώ για τον ΑΠΟΕΛ στο 61' ο Κορέια έδιωξε άτσαλα, αλλά δεν πέτυχε αυτογκόλ, αφού η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι, όπως και το σουτ του Γαβριήλ στο 87'. 

 Ανόρθωση: Λόρια, Σίλντενφελντ, Σελίν (59' Νταουσβίλι), Κορέια, Γκαλίτσιος (59' Πηλέας), Αμπαρτζουμιάν, Μαργκάσα (59' Κορρέα), Κ. Αρτυματάς (70' Π.Αρτυματάς), Οκριασβίλι (70' Γεωργαλλίδης), Χριστοφή (77' Καφατάρης), Κατσαράβα (86' Κουμπαρής).

ΑΠΟΕΛ: Σίλβα (81' Τσιλιγγίρης), Σάντος, Εφραίμ (63' Χάνι), Λουντέμο, Τάμαρι (70' Γιάκολις), Ζαχίντ (46' Σατσιάς), Κλωναρίδης (63'Κούτσακος), Μερκής (70' Σιέλης), Γένσεν (81' Γαβριήλ), Ιωάννου, Μιχαϊλοβιτς (75' Αποστολάκης).

   

Εναγκαλισμός Ουζουνίδη-Κετσπάγια.
Βασικός ο Κλωναρίδης στο φιλικό του ΑΠΟΕΛ με την Ανόρθωση.
Ο Κλωναρίδης στη διάρκεια του ματς.
Ο Ταμάρι αγωνίστηκε 70 λεπτά.
Δραστήριος ο Ζαχίντ.
Ένα ημίχρονο χρησιμοποίησε ο Ουζουνίδης τον Ζαχίντ.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×