Πολύ κοντά στον ΑΠΟΕΛ ο Ανουάρ!

Όπως αναφέρουν στην Κύπρο, ο Ανουάρ τα έχει βρει σε όλα με τον ΑΠΟΕΛ και απομένουν λεπτομέρειες για το τελικό «ΟΚ» και της Ρεάλ Βαγιαδολίδ.

Ένας παίκτης που αγωνίστηκε ως δανεικός στον Παναθηναϊκό για το δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν, θα συνεχίσει να βρίσκεται σε χώρα που μιλούν Ελληνικά όπως όλα δείχνουν! Όχι όμως στην Ελλάδα και φυσικά όχι στον Παναθηναϊκό που είχε προσπαθήσει να τον κρατήσει, αλλά τα δεδομένα της υπόθεσης ήταν απαγορευτικά για τους «πράσινους»! Ο Ανουάρ Τουχαμί για τον οποίο ο λόγος, βρίσκεται… μια ανάσα απ’ την οριστική συμφωνία μεταγραφής του στον ΑΠΟΕΛ!

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη εδώ και καιρό θέλει τον ποδοσφαιριστή. Ο Ισπανός με καταγωγή απ’ το Μαρόκο δεν υπολογίζεται απ’ τη Ρεάλ Βαγιαδολίδ κι έτσι έψαχνε κι αυτός την καλύτερη λύση για την καριέρα του. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «kerkida.net» της Κύπρου, ο παίκτης έχει συμφωνήσει σε όλα με τον ΑΠΟΕΛ.

Παράλληλα, πάντα όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, σχεδόν έχει επιτευχθεί συμφωνία και με την Ρεάλ Βαγιαδολίδ. Απλά αναμένεται να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες για το τελικό deal με τον Ισπανικό σύλλογο.

Ο Ανουάρ λοιπόν θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΠΟΕΛ όπως όλα δείχνουν. Έχοντας έντονο «πράσινο» στοιχείο γύρω του, καθώς εκεί θα βρει προπονητή τον Μαρίνο Ουζουνίδη και συμπαίκτες τους Γκίας Ζαχίντ και Κώστα Αποστολάκη με τους οποίους συνυπήρξε στο «τριφύλλι»!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×