‘Ίντερ: Θέμα χρόνου η απόκτηση Βιδάλ!

Μια… ανάσα από την Ίντερ βρίσκεται ο Αρτούρο Βιδάλ, με τον 33χρονο μέσο να είναι ενθουσιασμένος που θα αγωνίζεται και πάλι υπό τις οδηγίες του Αντόνιο Κόντε!

Οι αλλαγές στην Μπαρτσελόνα, συνεχίζουν να αποτελούν τεράστια ευκαιρία για κορυφαίους Ευρωπαϊκούς συλλόγους. Η επιθυμία των «μπλαουγκράνα» να… χωρίσουν με τον Αρτούρο Βιδάλ, ενεργοποίησε την Ίντερ η οποία και θα είναι η επόμενη ομάδα του Χιλιανού άσου.

Ο 33χρονος μέσος σύμφωνα με την «Sport» της Καταλονίας, τα έχει βρει σε όλα με τους Μιλανέζους. Μάλιστα είναι ενθουσιασμένος με την προοπτική να αγωνιστεί ξανά υπό τις οδηγίες του Αντόνιο Κόντε. Του προπονητή δηλαδή που του… άνοιξε την πόρτα για το μεγάλο άλμα στην καριέρα του, όταν τον πήρε στην Γιουβέντους απ’ την Μπάγερν Λεβερκούζεν.

Η Μπαρτσελόνα θα πάρει ένα ποσό για την αποδέσμευση του Βιδάλ, γλιτώνοντας ταυτόχρονα και το συμβόλαιο του παίκτη που έτσι κι αλλιώς δεν υπολογιζόταν. Μέχρι την Τρίτη ο παίκτης αναμένεται να βρεθεί στο Μιλάνο. Εκεί θα περάσει ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει με τους «νερατζούρι».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×