Ο αποκλεισμός… φρενάρει την Μπενφίκα για Σεμέδο!

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «A Bola», η Μπενφίκα μετά τον αποκλεισμό της απ’ τον ΠΑΟΚ το ξανασκέφτεται για τον Ρούμπεν Σεμέδο λόγω των εσόδων που χάθηκαν!

Έτοιμη να το φτάσει μέχρι τέλους έμοιαζε η Μπενφίκα, αναφορικά με την περίπτωση του Ρούμπεν Σεμέδο. Ο Πορτογάλος αμυντικός του Ολυμπιακού φαινόταν να προτιμά να πάει στη Λισαβόνα για λογαριασμό των «αετών» και οι πάντες περίμεναν συνέχεια στις διαπραγματεύσεις της ομάδας απ’ την Ιβηρική με τους Πρωταθλητές Ελλάδος.

Κάτι τέτοιο, όμως, ίσως να μη γίνει τελικά! Όπως αναφέρει η Πορτογαλική εφημερίδα «A Bola» (ρεπορτάζ που αναδημοσιεύτηκε και στην ιστοσελίδα της) η Μπενφίκα επανεξετάζει την υπόθεση αυτή και δεν αποκλείεται να… κάνει πίσω τερματίζοντας τις διαπραγματεύσεις!

Αν και το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Σεμέδο δεν έχει πρόβλημα που δε θα αγωνίζεται στο Champions League και θα ήθελε να επιστρέψει στην Πορτογαλία για λογαριασμό της Μπενφίκα, τονίζεται πως οι «αετοί» έχουν θέμα με τις απώλειες σημαντικών εσόδων. Ο λόγος; Ο αποκλεισμός της απ’ το Champions League μετά τη θριαμβευτική νίκη του ΠΑΟΚ απέναντί της!

Έτσι, πάντα σύμφωνα με την «A Bola», ίσως αλλάζουν εντελώς τα δεδομένα στην υπόθεση του Ρούμπεν Σεμέδο αν η Μπενφίκα… βγει απ’ το «κάδρο». Μένει να φανεί αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο ή αν απλά οι Πορτογάλοι θέλουν να παίξουν παιχνίδι τακτικής, καθώς δε μοιάζουν διατεθειμένοι να ξοδέψουν τα 10 εκατ. ευρώ που θέλει ο Ολυμπιακός.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×