Ζέκα: «Όσοι παίξαμε δώσαμε τα πάντα»

Η πρώτη θέση είναι το μόνο που… βλέπει η Εθνική ομάδα στον όμιλό της, όπως είπε ο Ζέκα-«Τώρα να νικήσουμε το επόμενο ματς»!

Ήδη το μυαλό του στο Κόσσοβο έχει ο Ζέκα. Ο μέσος της Εθνικής Ελλάδος, ξεκαθάρισε πως η κορυφή στον όμιλο είναι ο μόνος στόχος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Παράλληλα, μίλησε για τον τρόπο που βρήκε αυτός και οι συμπαίκτες του για να ανοίξουν την πολυπρόσωπη άμυνα των Μολδαβών.

Ο ίδιος έπαιξε καλά, το χάρηκε, θέλει να βοηθά το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, αλλά τόνισε πως όλοι αγωνίστηκε στο ΟΑΚΑ βοήθησαν την Εθνική Ελλάδος για να πάρει το αποτέλεσμα που ήθελε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζέκα:

«Πολύ σημαντικό που είμαστε στην πρώτη θέση, αυτό θέλαμε. Τώρα το επόμενο ματς να νικήσουμε να κρατήσουμε τη θέση».

Για την εμφάνισή του: «Μακάρι να συνεχίσω έτσι και να βοηθάω την ομάδα. Δεν ήμουν μόνο εγώ, όσοι παίξαμε δώσαμε τα πάντα και βοηθήσαμε, έτσι πρέπει να συνεχίσουμε».

Για τον τρόπο που έπαιζε η Μολδαβία: «Ήταν δύσκολο, με πέντε παίκτες πίσω. Είχαμε υπομονή, βρήκαμε τους χώρους και ήταν σημαντικό να βρούμε τρόπο να σκοράρουμε με τέτοιες ομάδες. Ο προπονητής μας έδειξε τι να κάνουμε στο βίντεο και το κάναμε».

Για το Κόσσοβο: «Είναι δύσκολο ματς, αλλά πάμε για τη νίκη, μόνο τη νίκη».

 

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×