Δραματική κατάσταση στην Μπαρτσελόνα: Μειώσεις μισθών ΣΗΜΕΡΑ ή πτώχευση! (photos)

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης βρίσκεται η Μπαρτσελόνα, η οποία σύμφωνα με την Mundo Deportivo θα πρέπει μέχρι το τέλος της ημέρας να έχει έρθει σε συμφωνία για μειώσεις 200 εκατ. ευρώ!

Δραματικά είναι τα πράγματα στην Μπαρτσελόνα, με έναν εκ των κορυφαίων συλλόγων του κόσμου, να βρίσκεται στα πρόθυρα της πτώχευσης!

Η πανδημία του κορονοϊού έχει επιφέρει τεράστια οικονομικά προβλήματα σε όλες τις ομάδες, αλλά η κατάσταση στην Μπαρτσελόνα είναι τραγική. Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ισπανικά Μέσα η Μπάρτσα μετράει απώλειες 100 εκατ. ευρώ κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Τα νέα δεδομένα είναι τρομακτικά για τους Καταλανούς, καθώς όπως αναφέρει η Mundo Deportivo θα πρέπει να γίνουν μειώσεις στους μισθούς που θα φθάνουν τα 200 εκατ. ευρώ, αλλιώς η πτώχευση θα είναι πιο ορατή από ποτέ.

Μάλιστα, η διορία για να προχωρήσει σε αυτές τις μειώσεις η Μπαρτσελόνα λήγει την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου, ωστόσο τα ισπανικά Μέσα αναφέρουν πως σήμερα, Τετάρτη θα γίνουν ουσιαστικά οι τελικές συζητήσεις με τους παίκτες.

Αν αυτή η συμφωνία δεν επιτευχθεί τότε μέσα στο 2021 η Μπαρτσελόνα θα οδηγηθεί σε πτώχευση! Μεγάλο μερίδιο σε όλη αυτήν την κατάσταση έχει και ο τέως πλέον πρόεδρος της ομάδας, Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου.

Δείτε τις 4 λύσεις που εξετάζεις η Μπαρτσελόνα στην gallery:

Η πρώτη λύση που δεν είναι και τόσο πιθανή είναι να δεχθούν όλοι οι παίκτες μείωση 30% στους μισθούς.
Η πιο πιθανή λύση είναι να παραμείνουν ίδιοι οι μισθοί, αλλά να δοθούν μικρότερα ποσά σε περισσότερες δόσεις, κάτι που προς το παρόν όμως έχουν δεχθεί μόνο οι Πικέ, Ντε Γιονγκ, Τερ Στέγκεν και Λενγκλέ.
Η τελική λύση είναι να ονομαστούς οι παίκτες της πρώτης ομάδας ως… πρεσβευτές του συλλόγου και να πληρωθούν όλα τα λεφτά μαζεμένα στο τέλος της χρονιάς, κάτι απίθανο.
Αν δεν βρεθεί λύση η Μπαρτσελόνα θα κόψει κατά το δοκούν τα συμβόλαια, κάτι που πιθανότατα θα οδηγήσει πολλούς παίκτες στην άμεση λύση συμβολαίου.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×