Μιχαϊλοβιτς: «Δεν με αναγνώρισα»!

Συνέντευξη για τη «μάχη» που έδωσε με τη λευχαιμία παραχώρησε ο Σίνισα Μιχαϊλοβιτς, με τον τεχνικό της Μπολόνια να ξεκαθαρίζει πως έγινε καλύτερος άνθρωπος!

Τον μάθαμε ως ποδοσφαιριστή και ως προπονητή. Ο Σίνισα Μιχαϊλοβιτς απ’ την εποχή που αγωνιζόταν στον Ερυθρό Αστέρα, εν συνεχεία στο Ιταλικό Πρωτάθλημα όπου βρίσκεται ακόμη ως τεχνικός, έμοιαζε άτρωτος! Όμως ο μεγαλύτερος αγώνας του ήταν αυτός που έδωσε για τη ζωή του!

Ο Σέρβος στα 53 του χρόνια πλέον, παραχώρησε συνέντευξη στην «Corriere della Sera» για τη «μάχη» που έδωσε με τη λευχαιμία. Με τον τεχνικό της Μπολόνια να τονίζει πως τον έκανε καλύτερο άνθρωπο!

Μεταξύ άλλων είπε:

«Όταν είδα τον εαυτό μου μπροστά από την τηλεόραση, δεν με αναγνώρισα, αλλά δεν πρέπει να ντρέπομαι για την ασθένεια. Το να αρρωσταίνεις δεν είναι λάθος, απλά συμβαίνει. Προσπαθείς να αντιδράσεις και ο καθένας το κάνει με το δικό του τρόπο.

Όσο ήμουν στο νοσοκομείο, έγραψα την αυτοβιογραφία μου γιατί μου έδινε θάρρος. Φοβόμουν και προσπαθούσα να δώσω στον εαυτό μου δύναμη με τον μόνο τρόπο που ξέρω. Να πολεμώ και ποτέ να μην τα παρατάω.

Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι ήρωας. Και αυτοί που δεν μπορούν να το κάνουν σίγουρα δεν είναι χαμένοι. Είναι μια καταραμένη ασθένεια, που χωρίς γιατρούς δεν μπορείς να πας πουθενά. Το μόνο που δεν πρέπει να γίνει είναι να χάσεις τη θέληση για ζωή.

Τώρα απολαμβάνω κάθε στιγμή, προτού πάρω τα πάντα ως δεδομένα. Σημασία για εμένα έχει μόνο η υγεία και τα αγαπημένα μου πρόσωπα. Η λευχαιμία με έχει κάνει καλύτερο άνθρωπο».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×