Ντιέγκο Μαραντόνα: Λαϊκό προσκύνημα στο προεδρικό μέγαρο!

Ντιέγκο Μαραντόνα: Η σωρός του Αργεντινού «Θεού» θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στο προεδρικό μέγαρο της χώρας την Πέμπτη (26/11)!

Ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης θρηνεί σπαρακτικά τον θάνατο του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.

Περισσότερο από όλους βέβαια οι ίδιοι οι Αργεντίνοι, οι οποίοι είχαν σαν Θεό τους τον Μαραντόνα, μιας και τους χάρισε ανεπανάληπτες στιγμές χαράς και δόξας.

Αυτός είναι και ο λόγος που αύριο Πέμπτη (26/11) κατά πάσα πιθανότητα, ολόκληρος ο πλανήτης θα γίνει μάρτυρας σπαρακτικών σκηνών, που όμοιές τους δεν έχουν υπάρξει ξανά, σε απώλεια αθλητή.

Όπως μεταδίδουν τα κορυφαία ενημερωτικά δίκτυα της Αργεντινής, η σωρός του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα αναμένεται να τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα, ώστε να μπορέσουν όλοι του οι... πιστοί, οι άνθρωποι που τον έκαναν θεό του ποδοσφαίρου, να τον αποχαιρετίσουν!

Η είδηση επιβεβαιώθηκε από την κυβέρνηση της χώρας, ο πρόεδρος, Αλμπέρτο Φερνάντες δήλωσε πως είναι πολύ στεναχωρημένος, ενώ η αυτοψία θα γίνει το απόγευμα (τοπική ώρα) της Τετάρτης στο νοσοκομείο San Fernando.

Οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για περισσότερο από 1.000.000 κόσμο, αλλά ίσως το νούμερο αυτό να είναι μικρό.

Και φυσικά, αν δεν υπήρχε η πανδημία του κορονοϊού τότε σίγουρα χιλιάδες ακόμα θα έκαναν το ταξίδι για να πουν το τελευταίο αντίο στον ποδοσφαιρικό τους Θεό.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×