Serie A: Δε… μασάει η Μίλαν!

Serie A: Η Μίλαν πέρασε νικηφόρα απ’ την έδρα της Σαμπντόρια (2-1) και συνεχίζει σταθερά στην κορυφή του Καμπιονάτο!

Ένα πέναλτι του Κεσί και ένα γκολ του Καστιγέχο ήταν αρκετό για να κάνει τη δουλειά της η Μίλαν! Οι «ροσονέρι» χωρίς τον Ιμπραϊμοβιτς για ακόμη ένα ματς, συνέχισαν ακάθεκτοι την πορεία τους στο Ιταλικό Πρωτάθλημα, παίρνοντας σημαντική εκτός έδρας νίκη στη Γένοβα κόντρα στην Σαμπντόρια με σκορ 2-1.

Η αναμέτρηση στο «Λουίτζι Φεράρις» μόνο εύκολη δεν ήταν για τους πρωτοπόρους της Serie A. Η εικόνα του ματς το απέδειξε αυτό, καθώς κυριάρχησε η δύναμη και η τακτική. Με τη Μίλαν όμως να έχει το κάτι παραπάνω!

Το τέρμα που άλλαξε τις ισορροπίες ήρθε στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους. Οι φιλοξενούμενοι πήραν πέναλτι και ο Κεσί δεν αστόχησε για το 1-0 υπέρ της Μίλαν.

 

Στο δεύτερο μέρος το ματς ήταν αρκετά σκληρό και με σασπένς, αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν ήταν διατεθειμένοι να ρισκάρουν. Έτσι, ο Καστιγέχο που είχε περάσει ως αλλαγή μόλις ένα λεπτό πριν, πέτυχε το 2-0 για τους Μιλανέζους στο 77’, δίνοντας ξεκάθαρο προβάδισμα στους πρωτοπόρους!

Παρ’ όλα αυτά, η Σαμπντόρια βρήκε γκολ στο 82’ με τον Έκνταλ μετατρέποντας σε… ροντέο τα τελευταία λεπτά. Αλλά το 1-2 δεν άλλαξε.

Σημαντική εκτός έδρας νίκη για τη Μίλαν η οποία επανέφερε τη διαφορά απ’ τους διώκτες της στα ίδια επίπεδα που ήταν και πριν τη συγκεκριμένη αγωνιστική.

Οι «ροσονέρι» έφτασαν τους 26 βαθμούς, με την Ίντερ να είναι 5 πίσω και τις Νάπολι-Γιουβέντους 6.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Οντέρο, Μπερεζίνσκι (20’ Κόλεϊ), Φεράρι, Τονέλι, Αουγκέλο (81’ Λερίς), Σίλβα (46’ Έκνταλ), Τόρσμπι, Γιάνκτο (46’ Ντάμσγκααρντ), Καντρέβα, Γκαμπιαντίνι (57’ Λα Γκουμίνα), Κουαλιαρέλα

ΜΙΛΑΝ: Ντοναρούμα, Καλάμπρια, Γκάμπια, Ρομανιόλι, Ερναντέζ, Τονάλι, Κεσί, Σάλεμαρκς (76’ Καστιγέχο), Τσαλχάνογλου (90’ Κρούνιτς), Ντίαζ (46’ Χάουγκε), Ρέμπιτς

Serie A: Δε… μασάει η Μίλαν!
Serie A: Δε… μασάει η Μίλαν!
Serie A: Δε… μασάει η Μίλαν!
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×