Μακεδονικός: Τηλε-εκπαίδευση με… Τσιλιανίδη (video)

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης του ΟΦΗ μιλά στην Ακαδημία του Μακεδονικού για την αποκατάσταση τραυματισμών.

Η τηλε-εκπαίδευση των παιδιών της Ακαδημίας του Μακεδονικού συνεχίζεται, με τη διοίκηση να καλεί τον Κοσμά Τσιλιανίδη. Ο άσος του ΟΦΗ θα μιλήσει στους παίκτες για την καριέρα του, αλλά και την αποκατάσταση τραυματισμών, έχοντας ο ίδιος ξεπεράσει έναν σοβαρό.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Η… τηλε-εκπαίδευση των παιδιών της Ακαδημίας ποδοσφαίρου συνεχίζεται αδιάκοπα, όσο ο σύλλογος αξιοποιεί την πανδημία και το lockdown για να μεταδώσει στους μικρούς και μεγάλους αθλητές του γνώσεις, φιλοσοφία και αξίες του ποδοσφαίρου από κάθε σκοπιά.

Στην προσπάθεια αυτή, ο Μακεδονικός δίνει το λόγο σε διακεκριμένους ανθρώπους του αθλήματος, αλλά και στο δικό του επιτελείο, που μεταφέρει το κλίμα… εκ των έσω.

Σειρά, λοιπόν, στα διαδικτυακά σεμινάρια της Ακαδημίας μας παίρνει μια τηλεδιάσκεψη αφιερωμένη στην «Επιστήμη της Φυσικοθεραπείας στο Ποδόσφαιρο», με εισηγητή τον φυσικοθεραπευτή του συλλόγου, Ηλία Χαρατάσο. Στο σεμινάριο που απευθύνεται στα τμήματα Κ13-Ελπίδες Μακεδονικού, και το οποίο θα διεξαχθεί μέσω της πλατφόρμας ZOOM νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής (13/12, 12:00), ο Μακεδονικός παρουσιάζει έναν ακόμη ιδιαίτερο καλεσμένο.

Ο λόγος για τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ και διεθνή με τις μικρές Εθνικές ομάδες κατά τα προηγούμενα χρόνια, Κοσμά Τσιλιανίδη.

Ο 26χρονος επιθετικός που εντυπωσίασε κατά την περυσινή σεζόν, υπέστη τον Μάιο του 2020 ρήξη πρόσθιου χιαστού και μερική ρήξη έσω πλάγιο συνδέσμου, επιστρέφοντας μόλις αυτήν την εβδομάδα στο πλήρες πρόγραμμα των προπονήσεων του ΟΦΗ και ενισχύοντας τις επιλογές του προπονητή του, Γιώργου Σίμου.

Ο Κοσμάς είναι ο πλέον αρμόδιος να περιγράψει τον κύκλο της πολύμηνης αποκατάστασης σε έναν τόσο δύσκολο τραυματισμό, να εξηγήσει τις σωματικές και πνευματικές απαιτήσεις για να ξεπεραστεί αυτό το σκληρό εμπόδιο στην καριέρα ενός αθλητή και να μοιραστεί τα δικά του βιώματα.

Έτσι όπως – βιωματική – θέλουμε να είναι και η εκπαίδευση των δικών μας αθλητών, ακόμα κι αν γίνεται – αναγκαστικά – μέσω υπολογιστών!

Η Επιστήμη της Φυσικοθεραπείας στο Ποδόσφαιρο
Πότε: Κυριακή 13/12, 12:00
Πώς: ZOOM Meeting
Τμήματα: Κ13 έως Ελπίδες Μακεδονικού
Εισηγητής: Ηλίας Χαρατάσος (Φυσικοθεραπευτής Μακεδονικού)
Ομιλητής: Κοσμάς Τσιλιανίδης (Επαγγελματίας Ποδοσφαιριστής ΟΦΗ)».

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×