La Liga: Γλίτωσε το… σοκ στο τέλος η Ατλέτικο! (Video & Photos)

La Liga: Με γκολ στο 90’ η Ατλέτικο επικράτησε στην έδρα της Αλαβές (1-2) γλιτώνοντας σημαντική γκέλα έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς!

Το 2021 ήταν έτοιμο να αρχίσει με το αριστερό για την Ατλέτικο στην έδρα της Αλαβές! Οι «ροχιμπλάνκος» είχαν υπερβολική σιγουριά στη χώρα των Βάσκων, είχαν υπέρ τους σκορ και αριθμητικό πλεονέκτημα και βρέθηκαν λίγο πριν το τέλος… με την πλάτη στον τοίχο! Με τον Λουίς Σουάρεθ να λυτρώνει την ομάδα του Σιμεόνε στο τέλος (1-2)!

Οι Μαδριλένοι στο 41’ της αναμέτρησης μπήκαν μπροστά στο σκορ, με τον Γιορέντε να σκοράρει μετά από ασίστ του Σουάρεθ. Είχαν κάνει το μεγάλο βήμα, καθώς είναι ομάδα που ξέρει να διαχειρίζεται το αποτέλεσμα. Με το 1-0 υπέρ των «ροχιμπλάνκος» ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα πάντα έγιναν πιο εύκολα για την Ατλέτικο, όταν οι Βάσκοι έμειναν με 10 παίκτες. Στο 61’ ο Λαγκουάρδια αποβλήθηκε με απ’ ευθείας κόκκινη κι έτσι με το σκορ υπέρ των φιλοξενούμενων και το αριθμητικό πλεονέκτημα δικό τους, η πλάστιγγα είχε πάει ξεκάθαρα προς το μέρος τους!

Όμως, η Ατλέτικο… πλήρωσε την υπερβολική σιγουριά της! Αφού δεν έβαλε δεύτερο γκολ να «καθαρίσει» τη νίκη, ήρθε στο 84’ ένας δικός της παίκτης να κάνει τη ζημιά! Ο Φελίπε άθελά του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-1!

Κι εκεί που η μεγάλη γκέλα ήταν κοντά, ο Λουίς Σουάρεθ στην εκπνοή της αναμέτρησης λύτρωσε τους Μαδριλένους, σκοράροντας μετά από ασίστ του Φέλιξ για το 2-1 που επανέφερε την Ατλέτικο στην κορυφή στο +2 απ’ τη Ρεάλ, έχοντας και 2 ματς λιγότερα. Η Αλαβές απ’ την άλλη έμεινε στην 13η θέση με 18 βαθμούς.

 

 

La Liga: Γλίτωσε το… σοκ στο τέλος η Ατλέτικο!
La Liga: Γλίτωσε το… σοκ στο τέλος η Ατλέτικο!
La Liga: Γλίτωσε το… σοκ στο τέλος η Ατλέτικο!
La Liga: Γλίτωσε το… σοκ στο τέλος η Ατλέτικο!
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×