ΑΟ Υπάτου: Τιμά τις αξίες!

Ο ΑΟ Υπάτου δεν θα μπορούσε να μην κάνει ιδιαίτερη μνεία στη σημαντική προσφορά του Γενικού Αρχηγού της ομάδας, Δημήτρη Καλλιμάνη!

 

Ο Δημήτρης Καλλιμάνης βρίσκεται εδώ και αρκετά χρονιά στον σύλλογο της Βοιωτίας και καθημερινά διευθετεί σημαντικές υποθέσεις για την ομάδα. Μία από αυτές ήταν και η ολοκλήρωση της διαδικασίας για την εγγραφή στο μητρώο αθλητικών σωματείων της ΓΓΑ.

Η διοίκηση του ΑΟ Υπάτου θέλοντας να υπογραμμίσει την ανιδιοτελή προσφορά του Γενικού Αρχηγού στον σύλλογο εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Το ΔΣ του ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ κατά την τελευταία συνεδρίασή του στις 14-1-2021, με αφορμή την ολοκλήρωση της διαδικασίας και την έγγραφή του στο μητρώο αθλητικών σωματείων της Γ.Γ.Α αποφάσισε τα εξής:

• Συγχαίρει τον Γεν. Αρχηγό της ομάδας κ. Δημήτρη Καλλιμάνη ο οποίος χειρίστηκε το θέμα ολοκληρώνοντας επιτυχώς την εγγραφή του ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ στο μητρώο της Γ.Γ.Α και του απονέμει εύφημο μνεία για τη συνολική προσφορά του στο σύλλογό μας.

• Εξουσιοδοτεί τον πρόεδρο του ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ κ. Κων/νο Περαντάκο να επιλέξει με ποιο τρόπο το σωματείο θα εκφράσει τις ευχαριστίες του στον Γεν. Αρχηγό κ. Δημήτρη Καλλιμάνη για την προσφορά του στο σύλλογο.

Το ΔΣ του ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ»

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×