Live Chat ΠΑΟΚ-ΑΕΛ 5-0

ΠΑΟΚ-ΑΕΛ: Παρακολουθήστε LIVE την πρώτη μάχη των δύο ομάδων με «έπαθλο» ένα εισιτήριο στους "8" του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την ΑΕΛ στην Τούμπα στις 17.15 για τον θεσμό του κυπέλλου.

Το ματς θα μεταδοθεί από το CosmoteSport 1 HD. Ο «Δικέφαλος» ανεβασμένος μετά τα τελευταία θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, θέλει να πάρει ένα αποτέλεσμα που ουσιαστικά θα του δίνει τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης.

Η Λάρισα, η οποία είναι σε δεινή θέση στο πρωτάθλημα και ρίχνει εκεί το μεγαλύτερο βάρος, θέλει να σταθεί όρθια και με τη σειρά της να πάρει ένα αποτέλεσμα που θα της δίνει το δικαίωμα να διεκδικήσει την πρόκριση στο Αλκαζάρ.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Πάμπλο Γκαρσία δεν υπολογίζει τους Σφιντέρσκι, Νινούα, που αποκλείστηκαν λόγω ίωσης, ενώ εκτός είναι και ο Τσόλακ.

Στην αποστολή είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Περέιρα, Τσιγγάρας, Ντούγκλας , Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Βρακάς, Μουργκ, Λάμπρου, Ουάρντα, Κωνσταντέλιας, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Κρμέντσικ, Κούτσιας.

Η ΑΕΛ άφησε αρκετούς βασικούς εκτός. Μεταξύ άλλων τους Πινακά, Μιχαήλ, Σπαρβ. Η αποστολή αποτελείται από τους: Νάγκυ, Σουλούκο, Καρανίκα, Γκοτζαμανίδη, Στοϊνοβιτς, Ηλιάδη, Μπέρτο, Μαϊδανό,  Μιλοσάβλιεβιτς, Γλυνό,  Νικολιά, Πινακά, Νούνιτς, Κολομπίνο, Τσόσιτς, Ζίζιτς, Ντουρμισάι, Δάκτυλα. 

Παρακολουθήστε live την αναμέτρηση και σχολιάστε στο onsports.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×