Τότεναμ: Μαύρα… σύννεφα για Μουρίνιο

Ενας από τους... άγραφους κανόνες στην προπονητική καριέρα του Ζοσέ Μουρίνιο, είναι πως οι ομάδες του Πορτογάλου, διακρίνονται ιδιαίτερα στη δεύτερη χρονιά του «Special One» στον πάγκο.

Ωστόσο, αυτός ο «κανόνας» φαίνεται να βρίσκει την... εξαίρεση του στην περίπτωση της Τότεναμ, καθώς τα «σπιρούνια» βρίσκονται σε παρατεταμένη αγωνιστική κρίση και πολύ δύσκολα θα προλάβουν την 4η θέση της Premier League, που ισοδυναμεί με συμμετοχή στο νέο Champions League.

Η Τότεναμ βρίσκεται έξι βαθμούς πίσω από την συγκεκριμένη θέση, όμως έχουν έναν αγώνα λιγότερο, γεγονός που σημαίνει πως έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει μέχρι τέλους το «χρυσό εισιτήριο», εάν βεβαίως ο Μουρίνιο, καταφέρει να επαναφέρει την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών.

Με τέσσερις ήττες και μόλις μία νίκη στους τελευταίους πέντε αγώνες, οι παίκτες και ο Πορτογάλος τεχνικός, καλούνται να ανατρέψουν την κατάσταση και να βάλουν τέλος στην αγωνιστική... κοιλιά της ομάδας.

Σύμφωνα με την «Daily Mail», οι πρώτες φήμες για ενδεχόμενη απομάκρυνση του Μουρίνιο, έκαναν την εμφάνιση τους, ειδικά στην περίπτωση που η Τότεναμ χάσει ένα από τα «ευρωπαϊκά εισιτήρια». Μάλιστα ήδη, άρχισαν να αναφέρονται υποψήφιοι διάδοχοι του, όπως ο Τζούλιαν Νάγκελσμαν, ο οποίος εργάζεται στην Λειψία και ο Μπρένταν Ρότζερς, ο οποίος καθοδηγεί την Λέστερ.

Ωστόσο, το συμβόλαιο του Μουρίνιο είναι πολύ ακριβό, καθώς μέχρι το 2023 ο Πορτογάλος αμείβεται με περίπου 15 εκατομμύρια ευρώ σε ετήσια βάση, κάτι που σημαίνει, πως εάν η διοίκηση της Τότεναμ θελήσει να τον απολύσει, θα πρέπει να «βάλει βαθιά το χέρι» στα ταμεία του συλλόγου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×