Serie A: Τεσσάρα η Ουντινέζε!

Serie A: Εύκολο πέρασμα της Ουντινέζε απ’ την έδρα της Μπενεβέντο με 4-2!

Η βαθμολογικά αδιάφορη Ουντινέζε έκανε επίδειξη δύναμης στην έδρα της Μπενεβέντο. Παρότι η ομάδα του Φίλιπο Ιντζάγκι «καιγόταν» για βαθμό ή βαθμούς, καθώς η απόστασή της απ’ την τρίτη απ’ το τέλος Κάλιαρι είναι μόλις τρεις βαθμούς. Η ομάδα του Γκότι, όμως, νίκησε άνετα με 4-2!

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν νωρίς στην αναμέτρηση, δείχνοντας πως δεν είναι χαλαροί παρότι δεν έχουν κάποιο ιδιαίτερο στόχο. Ο Μολίνα στο 4’ έβαλε μπροστά την ομάδα του Ούντινε.

Το 0-2 ήρθε στο 31’, με τον Αρσλάν αυτή τη φορά να σκοράρει για την Ουντινέζε, δίνοντας ξεκάθαρο προβάδισμα στην ομάδα του. Η Μπενεβέντο αντέδρασε και τρία λεπτά μετά κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Βιόλα μειώνοντας σε 1-2.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, η Ουντινέζε πήρε εκ νέου προβάδισμα ασφαλείας. Στο 49’ ο Λάρσεν ήταν αυτός που έκανε το 3-1 για τους φιλοξενούμενους. Διαστάσεις στο σκορ έδωσε ο Μπράαφ στο 74’ κάνοντας το 4-1 για τους φιλοξενούμενους, ενώ η Μπενεβέντο απλά μείωσε σε 4-2 με τον Λαπαντούλα στο 83’.

Με τη νίκη της αυτή για την 33η αγωνιστική του Καμπιονάτο, η Ουντινέζε έφτασε τους 39 βαθμούς και είναι 11η, ενώ η Μπενεβέντο έμεινε στους 31 και είναι 17η.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×