Τσαμπουκάς στο Γουλβς-Μπέρνλι με… πέτρα του σκανδάλου τον Ποντένσε! (Video)

Παραλίγο γενική σύρραξη στο «Μολινό» λόγω μιας φάσης που ζήτησε πέναλτι ο Ντάνιελ Ποντένσε με τον Πορτογάλο να μένει στο έδαφος τραυματίας!

Πρωταγωνιστής ο Ντάνιελ Ποντένσε στο «Μολινό»! Όχι για αγωνιστικούς λόγους, δεν έκανε κάποια σπουδαία εμφάνιση ο πρώην άσος του Ολυμπιακού. Πώς θα μπορούσε άλλωστε, όταν η ομάδα του η Γουλβς έχασε 4-0 στην έδρα της απ’ την Μπέρνλι!

Ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός, στο 37ο λεπτό της αναμέτρησης δέχτηκε ένα σπρώξιμο στην περιοχή την ώρα που είχε σηκωθεί για κεφαλιά. Έπεσε στο έδαφος με εντυπωσιακό τρόπο και έδειχνε να έχει τραυματιστεί.

Η φάση συνεχίστηκε κανονικά με τον Ανταμά Τραορέ να κάνει προσπάθεια απ’ τα δεξιά, παρότι ο Ποντένσε ήταν… ξάπλα στο σημείο του πέναλτι!

Μόλις υπήρξε διακοπή του ματς, οι παίκτες της Μπέρνλι έτρεξαν πάνω στον Ποντένσε. Εκνευρισμένοι θεωρώντας πως προσπαθεί να πάρει πέναλτι που δεν έχει γίνει. Ειδικά ο Ταρκόφσκι κι ο Κορκ έδειχναν εκτός εαυτού!

Άμεσα έσπευσαν και οι παίκτες της Γουλβς για να υπερασπιστούν τον πεσμένο συμπαίκτη τους. Ο Τραορέ έσπρωξε το πρόσωπο αντιπάλου του και παραλίγο να υπάρξει γενική σύρραξη, αλλά οι ψυχραιμότεροι έσωσαν την κατάσταση! Η φάση πέρασε με μερικές κίτρινες κάρτες…

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×