Οι ισορροπίες για Μολό, η παρουσία κόσμου στον τελικό κι η «τιμωρία» του Άρη!

Ο Μαρτυριάρης (ξανα)βάζει τα πράγματα στη ροή που τους πρέπει για να… ανοίξει το μυαλό σας που δεν είναι υποχρεωμένο να «σκάει» για όλα αυτά!

*Κορύφωση της Μεγάλης εβδομάδας, καλή Ανάσταση σε όλους με ψυχική ισορροπία και υγεία σε όλους τους τομείς!

*Πάμε στα δικά μας. Πρόταση ανανέωσης ο Παναθηναϊκός στον Μολό. Είναι μαγκιά του Γάλλου που ήταν… τελειωμένος, πήγε δανεικός, γύρισε, δεν υπολογιζόταν κτλ.

*Το θέλει ο Μπόλονι να μείνει ο Μολό; Ο Ντρεοσί; Ο επόμενος προπονητής (αν υπάρξει επόμενος κι όποιος κι αν είναι τέλος πάντων); Είναι άλλο να επεκτείνεις το συμβόλαιο του Αλεξανδρόπουλου που είναι παρόν και μέλλον για σένα κι άλλο να ανανεώσεις έναν παίκτη που τον έκανες μπακ στα 32.

*Επίσης, σε τι ρόλο μένει ο Μολό; Ως ο βασικός μπακ; Τότε ο πήχης παραμένει χαμηλά και για την επόμενη σεζόν. Ως αναπληρωματικός μπακ; Ο Σάντσες τι θα γίνει;

*Δε λέω πως ο Μολό δεν αξίζει να μείνει ή πως αξίζει. Άλλωστε δεν το καθορίζω εγώ. Ούτε κουμάντο στην τσέπη κανενός θα κάνω. Απλά οι απαντήσεις στα ερωτήματα, είναι κομματάκια ενός παζλ που καθορίζει το τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός την επόμενη σεζόν.

*Για παράδειγμα αν ο Παναθηναϊκός έχει τη λογική του «ας κρατήσω τον Μολό μωρέ να σπρώξω τα λεφτά μου σε άλλες θέσεις», τότε δεν πάει πουθενά. Αν επιβραβεύει και κρίνει πως ο Γάλλος είναι μια λύση που θα βοηθήσει αλλά μπροστά απ’ αυτόν θα προστεθεί σημαντική ποιότητα, τότε αλλάζουν όλα.

*Το βασικό για τον Παναθηναϊκό, άλλωστε, είναι το τι θα κάνει με τον πάγκο του. Τα είπα ξανά, εκεί πρέπει να πάει το ακριβότερο συμβόλαιο του «τριφυλλιού»! Όσο φτάνουμε στο τέλος κι ακόμη είναι «ανοιχτό» το αν θα μείνει ο Μπόλονι, δε δείχνει λογικό όλο αυτό.

*Αν και να ξέρετε, είναι δύσκολο να γίνει ξεκάθαρο πως θα αλλάξει προπονητής, όταν ακόμη υπάρχουν παιχνίδια με αυτόν στον πάγκο.

*«Έσκασε» και το θέμα με την Επιτροπή Δεοντολογίας και την πρόταση για -6 στον Άρη. Γενικά διακρίνω μια βεβαιότητα πως θα τιμωρηθεί, αλλά δεν καταλαβαίνω από που προκύπτει. Αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες για τιμωρία φαντάζουν σαφώς λιγότερες.

*Από μόνο του το γεγονός πως έγινε μια πρόταση για ποινή κι έτσι ενημερώθηκαν η ΠΑΕ κι ο Σκοπιανός να πάνε τα στοιχεία που έχουν για το θέμα, προκειμένου να φανεί αν θα υπάρξει δίκη ουσιαστικά, καταδεικνύει πως ακόμη υπάρχει δρόμος. Δεν είναι μια μέρα που θα εκδικαστεί η υπόθεση και είτε θα υπάρξει αθώωση είτε -6.

*Για να ξέρετε λοιπόν και ανεξάρτητα απ’ τις διαρροές ή το τι βολεύει την κάθε πλευρά (επειδή αυτά γράφονται κυρίως κι όχι η ουσία) τα στοιχεία που θα πάνε Άρης και Σκοπιανός θα καθορίσουν τα πάντα. Και θα είναι έκπληξη να υπάρξει -6…

*Αν όμως υπάρξει τέτοια ποινή, από που προκύπτει πως ο Άρης θα μείνει εκτός Ευρώπης; Δηλαδή αυτή τη στιγμή ακόμη και με -6 του Άρη, βάζετε το χέρι σας στη φωτιά πως ο Παναθηναϊκός (ως η 5η ομάδα της βαθμολογίας) θα τον περάσει; Με τέτοια ποινή οι «κίτρινοι» θα είναι στο +1 και θα έχουν το «τριφύλλι» στην έδρα τους. Σκέφτεστε λοιπόν πόσο ντροπιαστικό θα είναι για τους «πράσινους» να μείνουν εκτός Ευρώπης με -6 του Άρη, που δεν είναι απίθανο σενάριο;

*Πάμε στα του Κυπέλλου. Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, θα έχουμε πόλωση δεδομένα, θα έχουμε φωνές κτλ. Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια. Κόσμο θα έχουμε όμως; Αυτή είναι η ουσία.

*Για την ίδια την Κυβέρνηση είναι ευκαιρία αυτό το ματς. Στο ΟΑΚΑ που είναι τεράστιο και ελέγχεται εύκολα, δίνεις από 2.000 εισιτήρια σε κάθε ομάδα. Και έτσι «ανοίγεις» τα γήπεδα και ψυχολογικά ο κόσμος το αντιλαμβάνεται ως μήνυμα πως η κανονικότητα… είναι πολύ κοντά.

*Δε χρειάζεται διαρκώς άρνηση παιδιά. Και είναι αστείο να συζητήσουμε μην υπάρξουν εντάσεις κτλ. Στο ΟΑΚΑ με 4.000-5.000 κόσμο αν δεν μπορεί να υπάρξει έλεγχος της κατάστασης, ας το κλείσουμε το μαγαζί καλύτερα.

*Μην πει κανείς πως θα είναι άσχημη εικόνα τελικός με αυτές τις συνθήκες. Έτσι διεξήχθησαν οι τελικοί στην Ελλάδα και προ Covid-19 μην ξεχνιόμαστε…

*Ακούω πως ομάδες απ’ τις «μεγάλες» θα ψάξουν επιστροφές το καλοκαίρι. Ποδοσφαιριστών εννοώ. Παλιοί κι αγαπημένοι γνώριμοι ρε παιδί μου. Για να δούμε…

*Έκανε δηλώσεις προ ημερών ο Θόδωρος Θεοδωρίδης και είπε πως τα έσοδα του Europa Conference League θα είναι πάνω κάτω για τις Ελληνικές ομάδες στα επίπεδα του Europa League. Πυρσούς άναψαν στα γραφεία αρκετών ΠΑΕ! Γιατί όλες όσες διεκδικούν συμμετοχή στη συγκεκριμένη διοργάνωση, θα κάνουν αύξηση του μπάτζετ τους και μάλιστα σημαντική. Πλην ενός κλαμπ που δε χρειάζεται να το πω, θα το δείτε και θα το καταλάβετε μόνοι σας…

*Κάτι τελευταίο… Φωνάζουν πλέον και οι παίκτες της ΑΕΛ πως οι άλλες ομάδες μεταξύ τους έχουν καλές σχέσεις κι η Λάρισα προχωρά μόνη της. Ρε παιδιά γιατί σας ξενίζει; Αυτό το δρόμο τον διάλεξαν οι άλλες ομάδες; Αν αυτή τη στιγμή γίνει ένα γκάλοπ για το ποιον θέλουν οι άλλες ομάδες να υποβιβαστεί, ποιον λέτε να επιλέξουν;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×