Εθνική Ελπίδων: Έριξε πεντάρα στο ντεμπούτο του Σίμου!

Εθνική Ελπίδων: Στον δεύτερο αγώνα για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, η Ελλάδα διέλυσε εκτός έδρας το Λιχτενστάιν με 5-0.

Σε έναν υγιεινό περίπατο μετέτρεψε τον εκτός έδρας αγώνα με το Λιχτενστάιν η Εθνική Ελπίδων.

Στο ντεμπούτο του Γιώργου Σίμου στον πάγκο, οι Έλληνες παίκτες νίκησαν 5-0 το αδύναμο Λιχτενστάιν. Αυτό ήταν το δεύτερο ματς της Εθνικής Ελπίδων για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Η Εθνική είχε ξεκινήσει με 0-0 εναντίον της Κύπρου για τον τέταρτο όμιλο, όπου συμμετέχουν ακόμα Πορτογαλία, Ισλανδία και Λευκορωσία.

Η Ελπίδων ξεκίνησε με τον Τζολάκη κάτω από τα δοκάρια, τον Λύρατζη δεξί μπακ, τον Ζαγαρίτη αριστερό και τους Χριστόπουλο, Διαμαντή στα στόπερ. Αμυντικά χαφ στο 4-2-3-1 ήταν οι Τσιγγάρας, Αλεξανδρόπουλος, ο Μπότος πίσω από τον Πινακά, ο Ιωαννίδης δεξιά και ο Μαχαίρας αριστερά.

Η Εθνική ήταν ανώτερη είχε πολλές ευκαιρίες και στο 39’ άνοιξε το σκορ. Ο Ζαγαρίτης εκτέλεσε το φάουλ και ο Χριστόπουλος με κεφαλιά σκόραρε.

Στο 55' ο Μπότος έβγαλε σέντρα από δεξιά και ο Μαχαίρας με σουτ έκανε το 2-0, ενώ στο 61’ ο Μπότος μπήκε στην περιοχή από δεξιά και με σουτ πέτυχε το τρίτο γκολ της Εθνικής.

Στο 64’ ήταν η σειρά του Ζαγαρίτης να σκοράρει και στο 73’ ο Σαρδέλης διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Ελλάδα: Τζολάκης, Λύρατζης, Ζαγαρίτης, Γ. Χριστόπουλος, Διαμαντής, Τσιγγάρας (70’ Ε. Χριστόπουλος), Αλεξανδρόπουλος (80’ Σουρλής), Μπότος (80’ Λώ λης), Πινακάς (70’ Σαρδέλης) , Ιωαννίδης, Μαχαίρας (62’ Εμμανουηλίδης).

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×