Η «κάψα» του Ρομπέρτο, ο Σφιντέρσκι, οι αποχωρήσεις και η αγορά της Αργεντινής!

Ο Μαρτυριάρης επιστρέφει με καύσωνα λίγο πριν αρχίσει κι ο… μεταγραφικός καύσωνας γιατί μέχρι τώρα είμαστε στη δροσούλα, αλλά όχι για πολύ ακόμη!

*Απογοήτευση στον ΠΑΟΚ. Για τον αποκλεισμό της Πολωνίας στο Euro. Θα μπορούσε να παίξει κάνα ματς ακόμη ο Κάρολ Σφιντέρσκι, μπας και ανέβει η τιμή του, μπας και προσελκύσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον απ’ το εξωτερικό.

*Επειδή είναι κοινό μυστικό πως οι Θεσσαλονικείς δε θα είχαν… χαλαστεί αν ο Πολωνός έφερνε μια καλή πρόταση και έφευγε με το καλό. Όχι τόσο για τα οικονομικά, αλλά κυρίως επειδή θεωρούν πως θέλουν κάτι καλύτερο για την επίθεση. Αλλά ο Κάρολ δεν τους έκανε τη χάρη, στο δοκάρι την έστειλε την ευκαιρία με την Ισπανία. Λίγα εκατοστά πιο μέσα και θα έπαιρνε μισό εκατομμύριο παραπάνω!

*Φεύγει ο Ρουί Πατρίσιο, πάει ο Σα στην Γουλβς. Σαν εύκολα δεν προχωρά αυτή η υπόθεση ρε παιδιά; Ενώ σε άλλες περιπτώσεις ο Ολυμπιακός είναι κάθετος και σκληρός διαπραγματευτής για να του πάρεις παίκτη! Είπαμε όμως, όταν μπλέκει ο Μέντες, υπάρχουν τα καλά και τα όχι τόσο καλά.

*Τι σημαίνει αυτό; Όταν ένας παίκτης του συγκεκριμένου ατζέντη πρέπει να πάρει μεταγραφή, θα την πάρει… Βέβαια απ’ την άλλη σου βρίσκει και κατάλληλους αντικαταστάτες. Μέσω αυτής της διαδικασίας τι γίνεται; Οι ομάδες βγάζουν λεφτά απ’ τις μεταγραφές και έχουν σίγουρες αγωνιστικές λύσεις, ενώ κι η πλευρά των ατζέντηδων μέσω των συχνών μεταγραφών… γεμίζουν τους λογαριασμούς τους. Κερδισμένοι όλοι, ποδόσφαιρο 2021!

*Στον Παναθηναϊκό τι έγινε με Καμπετσή ρε παιδιά; Δε φταίει ο Παναθηναϊκός στην προκειμένη, αλλά η… αξιοπιστία των Τούρκων σε όλα τα επίπεδα. Εγώ να ξέρετε ήδη ξεχνάω αυτή τη μεταγραφή. Και το κακό είναι πως ένας ακόμη παίκτης μένει στο ρόστερ, που δε νομίζω να υπολογίζεται και τόσο από Γιοβάνοβιτς!

*Με τόσους «κομμένους» που θα έχουν οι «πράσινοι» και με τη δυσκολία τους στο να διώξουν ή να πουλήσουν παίκτες, βλέπω να έχουν την καλύτερη Β ομάδα! Κι εδώ που τα λέμε απ’ το να προπονούνται απλά όλοι αυτοί που θα ξεμείνουν, χίλιες φορές να είναι εκεί να παίζουν. Αν και θα το δουν… μειωτικό θεωρώ.

*Βέβαια γιατί θα είναι μειωτικό δεν ξέρω. Αν ρε μεγάλε είσαι μέλος του Παναθηναϊκού που βγήκε 5ος και δεν υπολογίζεσαι, δεν μπορείς να φέρεις μια πρόταση για να φύγεις, τι θες δηλαδή; Να κάνεις διακοπές;

*Απ’ τις καλύτερες μεταγραφές θα κάνει ο Άρης να ξέρετε. Το ανεβάζει το μπάτζετ, ήδη έχει βρει αυτούς που θέλει και 1-2 περιπτώσεις έχουν «κλείσει»! Θα το δείτε τις επόμενες μέρες. Ήταν και κάπως υποχρεωτικό, επειδή πρέπει να τρέξουν οι εξελίξεις πριν την απόφαση του CAS. Κι αυτό έγινε και γίνεται…

*Δεν υπάρχει Ελληνική ομάδα στην οποία να μην έχει προταθεί ο Ρομπέρτο. Ο Ισπανός… καίγεται να γυρίσει στη χώρα μας. Τη γουστάρει. Προφανώς θα ήθελε Ολυμπιακό, αλλά αυτό δε γίνεται. Οπότε ψάχνεται γενικώς και ελπίζει πως κάτι θα του… κάτσει.

*Στο… υπόλοιπο Super League, αν προσέξατε έχει έντονη κινητικότητα στην αγορά της Αργεντινής ή σε παίκτες με καταγωγή από εκεί. Έχει ανοίξει ένας δίαυλος με τη συγκεκριμένη αγορά και θα αυξηθεί κατακόρυφα ο αριθμός των Αργεντινών στην χώρα μας. Σημειώστε το επειδή ίσως να φτάσει η διαδικασία και στους… μεγάλους!

 

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×