Serie A: Εύκολα η Τορίνο, διπλά για Τζένοα-Ουντινέζε! (Videos)

Serie A: Άνετο 4-0 της Τορίνο επί της Σαλερνιτάνα, νίκες για Τζένοα και Ουντινέζε στις έδρες Κάλιαρι και Σπέτσια αντίστοιχα.

Περίπατο έκανε η Τορίνο για την 3η αγωνιστική του Καμπιονάτο. Η «Γκρανάτα» υποδέχτηκε τη νεοφώτιστη Σαλερνιτάνα με την οποία έκανε ντεμπούτο ο Φρανκ Ριμπερί και τη… σκόρπισε με 4-0.

Ο Σανάμπρια στο 45’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, που πήγαν με 1-0 στην ανάπαυλα. Το δεύτερο μέρος αποδείχτηκε πιο εύκολο. Ο Μπρέμερ στο 65’ ουσιαστικά τελείωσε το ματς, κάνοντας το 2-0. Ο Πομπέγκα στο 87’ διαμόρφωσε το 3-0, για να έρθει ο Λούκιτς στο 1ο των καθυστερήσεων να κάνει το τελικό 4-0.

Η Τορίνο με τη νίκη αυτή πήρε τους πρώτους της βαθμούς στο Πρωτάθλημα, έχοντας 3. Η Σαλερνιτάνα μετά από τρία ματς δεν έχει ακόμη βαθμό.

 

ΚΑΛΙΑΡΙ-ΤΖΕΝΟΑ 2-3

Εξαιρετικό ματς στη Σαρδηνία, με την Τζένοα να πετυχαίνει σπουδαία ανατροπή κόντρα στην Κάλιαρι. Οι Γενοβέζοι «απέδρασαν» με νίκη 3-2.

Οι γηπεδούχοι που είχαν τον Λυκογιάννη στον πάγκο, προηγήθηκαν με πέναλτι του Ζοάο Πέδρο στο 16’. Το 2-0 έκανε ο Τσεπιτέλι στο 56’ και φάνηκε πως η Κάλιαρι έχει ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο!

Η Τζένοα, όμως, δεν είχε πει την τελευταία λέξη και με εκπληκτικό τελευταίο ημίωρο έκανε την ανατροπή! Ο Ντέστρο μείωσε στο 60’ σε 2-1, για να έρθει ο Φαρές στο 69’ να ισοφαρίσει σε 2-2! Το ματς… τούμπα έφερε ο ίδιος παίκτης στο 78’, διαμορφώνοντας το τελικό 2-3!

Η Τζένοα πήρε τους πρώτους της βαθμούς στο Πρωτάθλημα κι έχει πλέον 3, ενώ η Κάλιαρι έμεινε στον 1.

 

ΣΠΕΤΣΙΑ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ 0-1

Η εξαιρετική πορεία της Ουντινέζε στο Πρωτάθλημα συνεχίζεται. Φιλοξενήθηκε απ’ τη Σπέτσια και κατάφερε να φύγει με νίκη. Το γκολ των φιλοξενούμενων σημείωσε ο Σάμαρτζιτς στο 89ο λεπτό!

Με το αποτέλεσμα αυτό, η Ουντινέζε έφτασε τους 7 βαθμούς μετά από 3 αγώνες! Η Σπέτσια έμεινε στον 1 βαθμό.

 

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×