Serie A: Σημαντικό «διπλό» η Φιορεντίνα, νίκες για Έμπολι και Σασουόλο (Videos)

Serie Α: Συνεχίζει να δείχνει το καλό της πρόσωπο η Φιορεντίνα που πέρασε με 1-0 απ’ την έδρα της Ουντινέζε-Νίκες για Σασουόλο και Έμπολι επί των Σαλερνιτάνα και Μπολόνια αντίστοιχα!

Η καλή παρουσία της Φιορεντίνα στο Καμπιονάτο, συνεχίστηκε και την 6η αγωνιστική. Οι «βιόλα» επιβλήθηκαν 1-0 μέσα στο Ούντινε επί της Ουντινέζε. Σημειώνοντας μιας σημαντική εκτός έδρας νίκη στην οικονομία του Πρωταθλήματος.

Ο Βλάχοβιτς με πέναλτι στο 16ο λεπτό πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης. Με το νεαρό Σέρβο να χαρίζει με αυτό τον τρόπο τη σπουδαία νίκη στην ομάδα του.

Πλέον η Φιορεντίνα έφτασε τους 12 βαθμούς και είναι στα… υψηλά πατώματα της βαθμολογίας. Η Ουντινέζε έμεινε στους 7.

 

ΕΜΠΟΛΙ-ΜΠΟΛΟΝΙΑ 4-2

Επιτέλους εντός έδρας νίκη για την Έμπολι! Οι νεοφώτιστοι επικράτησαν με το εντυπωσιακό 4-2 της Μπολόνια, φτάνοντας στην τρίτη τους επικράτηση στο φετινό Πρωτάθλημα.

Ο Μπονιφάτσι μόλις στο 1ο λεπτό με αυτογκόλ, έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους. Ο Μούσα Μπάροου στο 11’ ισοφάρισε για τη Μπολόνια, ενώ στο 20’ ο Αρναούτοβιτς έχασε πέναλτι για τους φιλοξενούμενους.

Ο Πιναμόντι στο 32’ έκανε το 2-1 για την Έμπολι, με το 3-1 να έρχεται με πέναλτι του Μπαϊράμι στο 54’! Ο Αρναούτοβιτς στο 77’ μείωσε σε 3-2, για να έρθει ο Ρίτσι να διαμορφώσει το τελικό 4-2 στο 90’!

Η Έμπολι πλέον έχει 9 βαθμούς, ενώ η Μπολόνια έμεινε στους 8.

 

ΣΑΣΟΥΟΛΟ-ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ 1-0

Με τον Γιώργο Κυριακόπουλο να περνά στο ματς μόλις στο 90’, η Σασουόλο επικράτησε δύσκολα της Σαλερνιτάνα με 1-0. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν το μοναδικό τέρμα του ματς με τον Μπεράρντι στο 54’.

Έτσι η Σασουόλο ανέβηκε στους 7 βαθμούς, ενώ η Σαλερνιτάνα έμεινε στον 1 και ουραγός.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×