Live Chat Γεωργία-Ελλάδα 0-2 (τελικό)

Δείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της αναμέτρησης της Εθνικής μας ομάδας με την Γεωργία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022

Η Γεωργία προέρχεται από 2 σερί ήττες στον όμιλο από Κόσοβο (εντός) και Ισπανία εκτός και με μόλις έναν βαθμό παραμένει ουραγός και δίχως ελπίδες για κάτι ουσιαστικό. Αυτόν τον έναν βαθμό πάντως τον “έκλεψε” από την Ελλάδα την 2η αγωνιστική. Στο πιο πρόσφατό της επίσημο ηττήθηκε εύκολα με 4-0 από την Ισπανία, ενώ ακολούθησε ένα φιλικό με τη Βουλγαρία όπου και εκεί έδειξε κακό πρόσωπο όπως μαρτυρά το τελικό 4-1.

Η Ελλάδα που ήταν με την “πλάτη στον τοίχο” κατάφερε να επικρατήσει στο πιο πρόσφατό της για τον όμιλο εντός έδρας με 2-1 της Σουηδίας και να ελπίζει ακόμα σε πρόκριση. Αυτή ήταν και η πρώτη νίκη στον όμιλο, αφού μέχρι τότε μετρούσε 3 σερί ισοπαλίες. Μέτρια στο πρώτο ημίχρονο όπου σώθηκε από το δοκάρι, καλύτερη στην επανάληψη πέτυχε 2 τέρματα, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν στο 80′. Θέλει μόνο νίκη σήμερα, για να “πάει” στο τελικό με τη Σουηδία εκτός την Τρίτη.

Δείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της αναμέτρησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×