Serie A: Ανατροπή και νίκη για Σπέτσια (Video)

Serie A: Αν και βρέθηκε να χάνει, η Σπέτσια επικράτησε 2-1 της Σαλερνιτάνα.

Με… μάχη της «ουράς» άρχισε η 8η αγωνιστική του Καμπιονάτο. Η Σπέτσια υποδέχτηκε τη Σαλερνιτάνα, δύο ομάδες που όπως όλα δείχνουν θα είναι ανάμεσα σε αυτές που θα προσπαθήσουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Οι γηπεδούχοι πήραν σημαντική νίκη ειδικά με τον τρόπο που ήρθε αυτή με 2-1. Η δεύτερή τους στο Πρωτάθλημα.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που ευτύχησαν να μπουν μπροστά στο σκορ. Ο Σίμι στο 39’ έκανε το 0-1 και η Σαλερνιτάνα πήγε έχοντας το προβάδισμα στα αποδυτήρια. Έχοντας κάνει τη μισή δουλειά για ένα σπουδαίο γι’ αυτό αποτέλεσμα. Όμως το δεύτερο μέρος άνηκε στη Σπέτσια.

Χρειάστηκε να περάσουν έξι λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο, για να κάνει ασίστ ο Κοβαλένκο και να ισοφαρίσει ο Στρέλετς για τους γηπεδούχους. Το 1-1 διατηρήθηκε μέχρι το 76’. Τότε ο Κοβαλένκο από δημιουργός έγινε σκόρερ και διαμόρφωσε το 2-1. Σκορ που ήταν και το τελικό.

Η Σπέτσια με ανατροπή επικράτησε της Σαλερνιτάνα και έφτασε τους 7 βαθμούς στο φετινό Καμπιονάτο. Οι φιλοξενούμενοι απ’ την άλλη, έμειναν στους 4 βαθμούς μετά από 8 ματς.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×