Η Λάτσιο απέλυσε τον εκπαιδευτή του αετού για ναζιστικό χαιρετισμό! (Video)

Ένα video που έχει προκαλέσει σάλο στην Ιταλία, ήταν η αιτία για να απομακρυνθεί και να τιμωρηθεί απ’ τη Λάτσιο ο εκπαιδευτής του αετού!

Πριν από κάθε παιχνίδι της Λάτσιο, εμφανίζεται ο αετός της ομάδας. Η Ολίμπια όπως την ονομάζουν στην ομάδα της Ρώμης. Κάνει μια πτήση πριν επιστρέψει στα χέρια του εκπαιδευτή της. Ο οποίος έχει γίνει η αιτία για να ξεσπάσει σάλος στην Ιταλία. Επειδή χαιρέτισε ναζιστικά στο παιχνίδι της Λάτσιο με την Ίντερ!

Ο Χουάν Μπερναμπέ όπως είναι το όνομά του, εργάζεται στη Λάτσιο απ’ το 2010. Ως ο εκπαιδευτής και υπεύθυνος για τον αετό της ομάδας. Ένα Video που κάνει το γύρο του διαδικτύου, τον δείχνει να χαιρετά ναζιστικά έχοντας τον αετό στο άλλο χέρι, φωνάζοντας φασιστικά συνθήματα.

Η Λάτσιο αμέσως προχώρησε στην απόλυσή του, ενώ ταυτόχρονα τον τιμώρησε στερώντας του το δικαίωμα να παρακολουθεί την ομάδα από κοντά. Ο Μπερναμπέ είναι Ισπανός και κατά συνέπεια η κίνησή του αυτή ξένισε ακόμη περισσότερο.

Η ομάδα της Ρώμης στην ανακοίνωσή της επισημαίνει πως δεν πρεσβεύουν τέτοιες κινήσεις, τις αξίες και τα ιδανικά που πρεσβεύει ο σύλλογος.

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×