Serie A: Έκανε τα εύκολα δύσκολα αλλά νίκησε η Τορίνο

Serie A: Η Τορίνο επικράτησε 3-2 της Τζένοα, παρότι θα μπορούσε να νικήσει ευκολότερα.

Στο Ολυμπιακό Στάδιο του Τορίνο άνοιξε η… αυλαία της 9ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο. Η «Γκρανάτα» φιλοξένησε την Τζένοα και τελικά πήρε τη νίκη που ήθελε για να… σκαρφαλώσει κι άλλο στο βαθμολογικό πίνακα. Το τελικό 3-2 κρατά χαμηλά την ομάδα της Γένοβας που δε δείχνει να είναι και στην καλύτερη κατάστασή της.

Η ομάδα του Ιβάν Γιούριτς μπήκε δυνατά στο ματς και πήρε σημαντικό προβάδισμα. Στο 14’ ο Σανάμπρια άνοιξε το σκορ για τη «Γκρανάτα», ενώ στο 31’ ο Πομπέγκα έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους. Η Τορίνο έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 3-0, όταν ο Βάσκεθ έχασε πέναλτι στο 58’.

Ο Ντέστρο μείωσε σε 2-1 στο 70’ και έβαλε ξανά στο ματς τη Τζένοα. Μετά από επτά λεπτά, όμως, ο Μπρέκαλο σκόραρε για το 3-1. Κι ενώ όλα έδειχναν πως η Τορίνο πάει για εύκολη νίκη, ο Καϊσέδο στο 81’ μείωσε σε 3-2, φέρνοντας αγωνία στην τελική ευθεία του ματς.

Τελικά το 3-2 δεν άλλαξε και η Τορίνο επικράτησε. Φτάνοντας τους 11 βαθμούς και είναι πλέον στη 10η θέση. Η Τζένοα παρέμεινε προτελευταία με 6 βαθμούς, όσους έχει η Σαμπντόρια και η Κάλιαρι, αλλά έχοντας ένα ματς περισσότερο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×