Serie A: Μοιρασιά στο Μπέργκαμο στο 90+4’! (Video+Photos)

Serie A: Σπουδαίο ματς στο Μπέργκαμο με την Λάτσιο να κρατά σπουδαίο «διπλό», αλλά στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων η Αταλάντα ισοφάρισε στο τελικό 2-2!

Ματσάρα στο Μπέργκαμο για την 11η αγωνιστική του Καμπιονάτο! Η Αταλάντα φιλοξένησε τη Λάτσιο, με τις δύο ομάδες να αποζημιώνουν τους οπαδούς που παρακολούθησαν την αναμέτρηση. Το τελικό 2-2 ήρθε με σασπένς, αγωνία και συγκινήσεις μέχρι το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων!

Η ομάδα του Μαουρίσιο Σάρι… κρατούσε στα χέρια της σπουδαίο «διπλό», που θα τη βοηθούσε σημαντικά στη βαθμολογία. Όμως οι γηπεδούχοι είπαν την τελευταία κουβέντα στο ματς, με την ισοπαλία να μην κάνει κανέναν να πανηγυρίζει, αλλά σαφώς ανακούφισε την Αταλάντα.

Τα αμυντικά κενά της ομάδας του Μπέργκαμο, εκμεταλλεύτηκε η Λάτσιο στο 18’. Ο Ιμόμπιλε έχασε την ευκαιρία αρχικά, αλλά ο επερχόμενος Πέδρο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Η Αταλάντα δεν πήγε στα αποδυτήρια πίσω στο σκορ, λόγω του Ντουβάν Ζαπάτα. Ο Κολομβιανός έκανε το 1-1 στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου 45λεπτου.

Το δεύτερο μέρος ήταν αρκετά επιθετικό, άλλωστε αυτή είναι η φιλοσοφία και των δύο προπονητών, κατά συνέπεια και των δύο ομάδων. Η Λάτσιο ήταν αυτή που χαμογέλασε στο 74’. Ο Ιμόμπιλε αυτή τη φορά βρήκε δίχτυα κι έδωσε προβάδισμα στους Ρωμαίους.

Ενώ όλα έδειχναν πως οι φιλοξενούμενοι θα πάρουν σπουδαίο αποτέλεσμα στο Μπέργκαμο, η Ντε Ρουν άλλαξε τα δεδομένα στο 90+4’. Ισοφαρίζοντας για την Αταλάντα και στερώντας τη νίκη απ’ τη Λάτσιο που το είχε πιστέψει!

Έτσι, με αυτό το 2-2, η Αταλάντα έφτασε στους 19 βαθμούς «πιάνοντας» τη Ρόμα, ενώ η Λάτσιο πήγε στους 18. Τη στιγμή που μέχρι το 90+4’ είχε προσπεράσει και την αιώνια αντίπαλό της και την ομάδα του Μπέργκαμο…

Serie A: Μοιρασιά στο Μπέργκαμο στο 90+4’! (Photos)
Serie A: Μοιρασιά στο Μπέργκαμο στο 90+4’! (Photos)
Serie A: Μοιρασιά στο Μπέργκαμο στο 90+4’! (Photos)
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×