Serie A: Νίκες για Ουντινέζε και Μπολόνια (Videos)

Serie A: Με «διπλό» έφυγε απ’ την έδρα της Σαμπντόρια η Μπολόνια (2-1), ενώ η Ουντινέζε υπέταξε την Σασουόλο με 3-2.

Δεν μπορεί να ορθοποδήσει με τίποτα η Σαμπντόρια. Η ομάδα της Γένοβας για τη 12η αγωνιστική του Καμπιονάτο, είδε την εξαιρετική Μπολόνια να «περνά» απ’ την έδρα της με σκορ 2-1.

Το πρώτο μέρος έληξε χωρίς τέρματα. Με την έναρξη του δευτέρου, ο Σβάνμπεργκ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους (47’). Ο Τόρσμπι ισοφάρισε για τους γηπεδούχους στο 77’, αλλά μόλις ένα λεπτό μετά ο Αρναούτοβιτς διαμόρφωσε το τελικό 1-2!

Με αυτό τον τρόπο η Μπολόνια έφτασε τους 18 βαθμούς, με την Σαμπντόρια που είναι τρίτη απ’ το τέλος να έχει τους μισούς (9).

 

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΣΑΣΟΥΟΛΟ 3-2

Διπλή ανατροπή και εξαιρετικό ματς ανάμεσα σε Ουντινέζε και Σασουόλο. Με τους γηπεδούχους να χαμογελούν στο τέλος, επικρατώντας με 3-2. Για τους φιλοξενούμενους ο Γιώργος Κυριακόπουλος που κλήθηκε εκ νέου στην Εθνική ομάδα, δεν αγωνίστηκε καθόλου μένοντας στον πάγκο.

Ο Ντεουλοφέου στο 6’ έκανε το 1-0. Μπεράρντι (15’) και Φρατέζι (28’), όμως, έκαναν την ανατροπή για τους φιλοξενούμενους. Ο Φρατέζι και πάλι βρήκε δίχτυα στο 39’, αλλά δυστυχώς γι’ αυτόν ήταν της ομάδας του. Με δικό του αυτογκόλ έγινε το 2-2. Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε ο Μπέτο στο 51’.

Η Ουντινέζε ολοκλήρωσε το ματς με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Μακένγκο στο 89’. Οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στους 14 βαθμούς κι «έπιασαν» την Ουντινέζε που έχει τους ίδιους.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×