Live Chat Φινλανδία-Γαλλία - Όλη η δράση των προκριματικών

Παρακολουθήστε ζωντανά στο Onsports την αναμέτρηση της Φινλανδίας με τη Γαλλία.

Ολοκληρώνεται απόψε η δράση τη φάση των ομίλων της προκριματικής φάσης της ευρωπαϊκής ζώνης για το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ, με τα τελευταία εισιτήρια για την τελική φάση και τα μπαράζ να αποκτούν κάτοχο.

Στον 4ο όμιλο, η Φινλανδία υποδέχεται την αδιάφορη, αλλά ανώτερη Γαλλία, και χρειάζεται τη νίκη για να εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση. Οι Ουκρανοί από τη μεριά τους φιλοξενούνται από την επίσης αδιάφορη Βοσνία και χρειάζονται μόνο νίκη για να μπορούν να ελπίζουν.

Στον 5ο όμιλο, από τις αναμετρήσεις Ουαλία-Βέλγιο και Τσεχία-Εσθονία θα προκύψει ο δεύτερος, με τους Βρετανούς να χρειάζονται έστω έναν βαθμό για να τα καταφέρουν. Βέβαια, τόσο οι Ουαλοί, όσο και οι Τσέχοι θα βρεθούν όπως και να έχει στα μπαράζ, χάρη στα αποτελέσματά τους στο Nations League!

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον εντοπίζεται στο 7ο γκρουπ. Η Ολλανδία, με 20 βαθμούς, φιλοξενεί τη Νορβηγία, που έχει 18 και βρίσκεται πίσω στην ισοβαθμία με τους Τούρκους. Οι τελευταίοι φιλοξενούνται από το αδιάφορο Μαυροβούνιο και με νίκη είναι σίγουρα στη δυάδα, ενώ οι «οράνιε» περνούν απλά αν δεν χάσουν.

Πιο δύσκολα είναι τα πράγματα για τη Νορβηγία, που πρέπει να φέρουν οπωσδήποτε καλύτερο αποτέλεσμα από την Τουρκία, ή έστω νίκη που θα της βελτιώσει και τη διαφορά τερμάτων.

Σέντρα σε όλα τα παιχνίδια στις 21:45

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

4ος όμιλος
Φινλανδία-Γαλλία
Βοσνία-Ουκρανία

5ος όμιλος
Τσεχία-Εσθονία
Ουαλία-Βέλγιο

7ος όμιλος
Ολλανδία-Νορβηγία
Μαυροβούνιο-Τουρκία
Γιβραλτάρ-Λετονία

Μπείτε και σχολιάστε τα παιχνίδια των προκριματικών στο live chat του Onsports

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×