Premier League: Εύκολη νίκη κι ανεβαίνει η Τότεναμ! (Videos)

Premier League: Ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και νίκη 2-0 για την Τότεναμ επί της Μπρέντφορντ – Πλησιάζουν τετράδα τα «σπιρούνια».

Έξω δεν πάνε καλά τα πράγματα, αλλά στην Premier League η Τότεναμ έχει αρχίσει να βρίσκει τα πατήματά της. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε επικράτησε της Μπρέντφορντ και ανέβηκε στη βαθμολογία. Το τελικό 2-0 ήρθε χωρίς ιδιαίτερο άγχος για τους Λονδρέζους.

Οι «spurs» μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να βρουν σχετικά γρήγορα το γκολ που ήθελαν. Ο Σον έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Μπεν Ντέιβις πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας. Όμως τελευταίος φαίνεται να βρίσκει την μπάλα ο Κάνιος, στον οποίο και χρεώθηκε το αυτογκόλ του 12ου λεπτού.

 

Το δεύτερο γκολ για την Τότεναμ, ήρθε στο δεύτερο μέρος. Για την ακρίβεια στο 65’, όταν ο Σον από δημιουργός έγινε σκόρερ κι έκανε το 2-0 που «καθάρισε» το ματς ουσιαστικά.

Έτσι, οι Λονδρέζοι έφτασαν τους 22 βαθμούς και είναι στην 6η θέση, απέχοντας 2 από την τετράδα. Έχοντας μάλιστα κι ένα ματς λιγότερο. Η Μπρέντφορντ έμεινε στους 16 και είναι 12η.

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×