La Liga: Η Μαγιόρκα… άλωσε την έδρα της Ατλέτικο! (Photos)

La Liga: Με εκπληκτική ανατροπή η Μαγιόρκα πέρασε νικηφόρα απ’ την έδρα της Ατλέτικο με 2-1 – Υποχώρησε στην 4η θέση η ομάδα της Μαδρίτης.

Η Μαγιόρκα… σίγησε το «Γουάντα Μετροπολιτάνο». Οι νησιώτες πήγαν στη Μαδρίτη χωρίς φόβο και επιβραβεύτηκαν επικρατώντας της Ατλέτικο με 2-1. Μάλιστα, το έκανε με ανατροπή στην τελική ευθεία του ματς, με το νικητήριο γκολ να έρχεται στις καθυστερήσεις!

Απ’ την αρχή του ματς φάνηκε πως η Μαγιόρκα θα είναι… σκληρό καρύδι για την Πρωταθλήτρια Ισπανίας. Οι παίκτες του Ντιέγκο Σιμεόνε δεν μπορούσαν να βρουν τρόπους να προηγηθούν κι έτσι το 0-0 ήταν αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, χρειάστηκε να φτάσει το 68ο λεπτό για να βρουν γκολ οι «ροχιμπλάνκος». Ο Κούνια ήταν αυτός που έκανε το 1-0. Γκολ που μάλλον χαλάρωσε τους γηπεδούχους.

Η Μαγιόρκα δεν παρέδωσε τα όπλα και προσπάθησε να κυνηγήσει την τύχη της. Με αποτέλεσμα να επιβραβευτεί απ’ αυτή! Στο 80’ ο Ρούσο ισοφάρισε το ματς σε 1-1. Μετατρέποντάς το σε… ροντέο στην τελική του ευθεία.

Η Ατλέτικο βγήκε μπροστά για να βρει γκολ νίκης. Και το πλήρωσε στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Κούμπο στο 1ο λεπτό του έξτρα χρόνου, έδωσε τη σπουδαία νίκη στη Μαγιόρκα με σκορ 2-1!

Το αποτέλεσμα-σοκ για τους Μαδριλένους, τους έκανε να υποχωρήσουν στην 4η θέση, μια και οι ομάδες της Ανδαλουσίας (Σεβίλλη-Ρεάλ Μπέτις) την ξεπέρασαν. Οι «ροχιμπλάνκος» έμειναν στους 29 βαθμούς σε 15 ματς. Η Μαγιόρκα έφτασε τους 19 βαθμούς και είναι 12η μετά από 16 ματς.

La Liga: Η Μαγιόρκα… άλωσε την έδρα της Ατλέτικο! (Photos)
La Liga: Η Μαγιόρκα… άλωσε την έδρα της Ατλέτικο! (Photos)
La Liga: Η Μαγιόρκα… άλωσε την έδρα της Ατλέτικο! (Photos)
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×