Serie A: Επική ανατροπή των «Ελλήνων» της Βερόνα, ισοπαλία στο Σπέτσια-Σασουόλο (Videos)

Serie A: Αν και έχανε με τρία γκολ διαφορά η Ελλάς Βερόνα έκανε επική αντεπίθεση και έφυγε νικήτρια απ’ την έδρα της Βενέτσια με 4-3 – Στο 2-2 έμειναν Σπέτσια και Σασουόλο.

Ματσάρα στη Βενετία! Για την 16η αγωνιστική του Καμπιονάτο, η Βενέτσια φιλοξένησε την Ελλάς Βερόνα. Οι γηπεδούχοι έδειχναν να «καθαρίζουν» το ματς απ’ το πρώτο ημίωρο. Αλλά οι φιλοξενούμενοι με εντυπωσιακή ανατροπή, έφυγαν θριαμβευτές με 4-3!

Ο Τσατσαρόνι στο 12’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Ο Γκριγκόι στο 19’ έκανε το 2-0, για να έρθει ο Ανρί να ανεβάσει τη διαφορά στο 3-0 μόλις στο 28ο λεπτό. Αποτέλεσμα που έστειλε τις δύο ομάδες στην ανάπαυλα.

Εκεί που έδειχνε να έχει ξεκαθαρίσει το ποιος θα νικήσει στο ματς, η ομάδα του Ίγκορ Τούντορ αντεπιτέθηκε εντυπωσιακά. Ο Ανρί σκόραρε ξανά, αλλά αυτή τη φορά στη λάθος εστία. Στο 52’ με το αυτογκόλ αυτό έγινε το 3-1.

Στο 63’ ο Τσατσαρόνι αποβλήθηκε και δύο λεπτά μετά, ο Καμπράρι εκτέλεσε το πέναλτι που κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι για το 3-2.

Κάπου εκεί ανέλαβε δράση ο Σιμεόνε. Ο Αργεντινός μόλις δύο λεπτά μετά έκανε το 3-3. Και στο 85’ με εντυπωσιακό σουτ έκανε το 3-4 «σφραγίζοντας» μια εντυπωσιακή ανατροπή για την Ελλάς Βερόνα!

Οι «Έλληνες» με τη νίκη αυτή έφτασαν τους 23 βαθμούς στην 9η θέση, ενώ η Βενέτσια έμεινε στην 16η και τους 15 βαθμούς.

 

ΣΠΕΤΣΙΑ-ΣΑΣΟΥΟΛΟ 2-2

Όχι τόσο εντυπωσιακό όσο στη Βενετία, αλλά εξαιρετικό ματς με σασπένς έγινε και στο Σπέτσια-Σασουόλο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0, αλλά οι φιλοξενούμενοι έφυγαν τελικά με την ισοπαλία.

Για τη Σασουόλο στην βασική ενδεκάδα ήταν ο Γιώργος Κυριακόπουλος. Ο Έλληνας αριστερός μπακ αγωνίστηκε σε όλο το ματς και αντίκρισε και κίτρινη κάρτα.

Ο Μανάι στο 35’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους (48’) ο Γκιάσι έκανε το 2-0 για τη Σπέτσια που φάνηκε να παίρνει καθαρό προβάδισμα.

Ο Ρασπαντόρι στο 66’ έκανε το 2-1, για να έρθει ο ίδιος παίκτης στο 79’ να ισοφαρίσει για τους φιλοξενούμενους διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Έτσι η Σασουόλο είναι 12η φτάνοντας τους 20 βαθμούς, ενώ η Σπέτσια βρίσκεται στην 17η θέση με 12.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×